2020-07-03 22:28

Bărbat din Pitești, moarte suspectă pe calea ferată

 |  21:38
Bărbat din Pitești, moarte suspectă pe calea ferată

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort chiar pe calea ferată din Pitești. Unul din martori, o femeie, susține că omul ar fi căzut în gol de la opt metri.

O femeie a sunat la 112 si a povestit agitata ca in timp ce era pe podul peste calea ferata, a observat in oglinda retrovizoare a masinii cum omul a cazut in gol. In scurt timp la fata locului au ajuns politisti medici si pompieri. Imediat salvatorii au luat victima de pe sine ca nu cumva sa treaca vreun tren.

Potrivit medicilor, pe trupul victimei nu exista leziuni ca si cum ar fi cazut de pe pod de la opt metri inaltime. Ba mai mult, omul nu parea sa se fi stins cu doar cateva minute inainte de interventia lor, transmite RomâniaTV.

Anchetatorii nu au gasit asupra omului niciun act de identitate si deocamdata nu isi explica in ce conditii si-a gasit sfarsitul. Medicii legisti vor face lumina in acest caz dupa ce vor avea rezultatele necropsiei.

"Fara puls, fara tensiune, linie izoelectrica, activitate cardiaca zero, puls zero, totul zero. N-are semne de traumatism prin cadere." a fost concluzia medicului Tudor Ionescu de la Serviciul de ambulanta Arges, potrivit stirileprotv.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-04

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz