2020-01-29 04:09

Bărbat, împuşcat în picior de poliţişti, după ce a atacat agenţii cu o sabie

 |  14:20
Bărbat, împuşcat în picior de poliţişti, după ce a atacat agenţii cu o sabie

Un bărbat a fost împuşcat în picior de un poliţist, după ce a încercat să atace cu o sabie mai mulţi agenţi care au venit să aplaneze un conflict care a izbucnit între două familii de romi. Incidentul s-a produs în zona Piaţa Iancului din Capitală, au precizat surse din Poliţie, pentru Mediafax.

Sursa citată menţionează că poliţiştii Secţiei 9 au mers pe strada Sachelarie Visarion, din zona Piaţa Iancului, din Sectorul 2, pentru a aplana un conflict violent între două familii vecine.

În ciuda apariţiei poliţiştilor, oamenii au continuat să se lovească, motiv pentru care agenţii au fost nevoiţi să intervină, trăgând două focuri de avertisment. Unul din bărbaţii implicaţi în scandal s-a repezit în acel moment cu o sabie către echipajul de poliţie, iar unul dintre agenţi l-a împuşcat în picior.

Bărbatul rănit a reuşit să fugă şi a intrat într-o curte, după care a plecat cu o maşină. El a fost oprit de poliţişti în trafic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat, că în urma conflictului între cele două familii, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri la spital.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine