2020-02-25 20:15

Bărbat ÎMPUȘCAT în plină stradă la Mangalia. Victima a DECEDAT la spital

 |  14:54
Bărbat ÎMPUȘCAT în plină stradă la Mangalia. Victima a DECEDAT la spital

Două persoane au fost împuşcate la Mangalia, una decedând la spital, iar alta se află în stare stabilă, cu plăgi la membre. Poliţiştii l-au găsit pe atacatorul care a folosit o armă de vânătoare.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină luni, în jurul prânzului, pe strada Farului din Mangalia, unde două persoane ar fi fost împuşcate.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD B şi elicopterul SMURD, dar când cadrele medicale au ajuns la faţa locului au constatat că acolo nu era nimeni, iar cele două persoane rănite fuseseră transportate la Spitalul Municipal Mangalia. Una dintre acestea se afla în stop-cardiorespirator, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

La acest moment, cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mangalia. De asemenea, la faţa locului au fost trimişi şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine