2020-06-03 12:20

Bărbat internat în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu sălbăticie de către şase tineri

 |  12:51
Bărbat internat în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu sălbăticie de către şase tineri

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani este internat în stare gravă la spital, după ce a fost bătut cu sălbăticie de către şase tineri care l-au abandonat apoi în stradă. Incidentul s-a petrecut în faţa unui bar din zona centrală a municipiului Vaslui.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui au precizat că incidentul a avut loc în stradă, la terminarea programului barului, în momentul în care bărbatul de 38 de ani şi doi prieteni de-ai săi, cu care băuse în local, au vrut să plece spre casă.

Pe imaginele surprinse de o cameră de supraveghere a localului se vede cum victima este acostată de doi tineri atunci când încerca să urce într-un taximetru. Alte patru persoane au apărut ulterior.

Bărbatul de 38 ani a fost lovit cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un baston metalic, fiind lăsat în stare de inconştienţă în mijlocul străzii. El a fost luat de o ambulanţă câteva minute mai târziu şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Intervenţia echipajului medical, precum şi a forţelor de ordine, a fost solicitată la 112 de unul din cei doi prieteni ai victimei, care reuşiseră să fugă de agresori.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Mihaela Ştraub, a precizat, că tinerii implicaţi în agresiune au fost identificaţi, aceştia având vârste cuprinse între 19 şi 22 ani. Cei şase urmează să fie cercetaţi şi pentru tâlhărie, după ce victima a constatat la spital că i-a dispărut telefonul mobil.

Bărbatul de 38 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi fractură de sinus maxilar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine