2020-02-17 11:46

Bărbatul care a furat pistolul jandarmeriţei agresate în Piaţa Victoriei a fost reţinut pentru 24 de ore

 |  09:40
Bărbatul care a furat pistolul jandarmeriţei agresate în Piaţa Victoriei a fost reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul suspectat că a furat pistolul jandarmeriţei agresate în Piaţa Victoriei a fost reţinut pentru 24 de ore pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, însă arma nu a fost găsită încă.

În baza unei informaţii transmise de un cetăţean poliţiştilor de la IPJ Ifov a fost identificat bărbatul care apare în imaginile din momentul atacării femeii jandarm în timpul manifestaţiilor din Piaţa Victoriei, de vineri seară.

"În urma activităţilor desfăşurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţă de reţinere pe numele barbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", anunţă poliţiştii.

De asemenea. continuă acţiunile pentru găsirea armei şi pentru identificarea celorlalţi agresori ai femeii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-14Parerea ta...

VAI ,VAI!!
14 Aug 2018

DE ce l ati retinut vai vai Este nazist de al nostru vai ,vai!!
ANONIM
14 Aug 2018

AU LUAT PLASA . ESTE O BORSETA . DE CE LE-A DAT PISTOALE SI CARTUSE ADEVARATE . VENEAU TURCI DIN VOLUNTARI ? AU LASAT-O INTENTIONAT . ASTAZI FUGEA DE REPORTERI LA MASINA LUI TATA MASA BATOZA
@ANONIM
14 Aug 2018

VEDEA-TE-AS BATUT DE GOLANI CUM A FOST BATUTA AMARATA ASTA TU SI COPIII TAI DACA AI CRIMINALULE INVATA BOULE SA SCRII ROMANESTE CORECT HANDICAPATULE MAMA POLITISTEI E BATOZA DAR MA-TA E CATZEA DEORECE NUMAI O CATZEA PUTEA FATA ASA O SCURSURA CA TINE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine