2020-05-31 14:19

Bărbatul care i-a furat taragotul lui Dumitru Fărcaş: Regret ce am făcut. Îmi cer iertare!

 |  08:43
Bărbatul care i-a furat taragotul lui Dumitru Fărcaş: Regret ce am făcut. Îmi cer iertare!

Bărbatul care a furat taragotul interpretului Dumitru Fărcaş s-a predat poliţiştilor. Omul a spus că regretă gestul său şi că vrea să îi ceară iertare lui Fărcaş pentru ceea ce a făcut.

„Sunt cel implicat în acel act nefericit, adică în furtul acelor două obiecte", a declarat bărbatul pentru Antena 3.

Bărbatul a spus că nu a fost ceva premeditat, iar ideea de a fura genţile i-a venit atunci când a văzut maşina nesupravegheată şi cu uşile deschise.

"Nu a fost ceva premeditat. Mergând pe stradă am observat o dubiţă (...) cu portiera din lateral deschisă. Am fost tentat. Am văzut mai multe genţi în maşină şi am vazut şi aceste două genţi în dreptul uşii. (...) Le-am luat!", a spus el.

Omul nu a ştiut iniţial ce a furat, urcându-se imediat într-un taxi cu genţile. El i-a sunat ulterior pe prietenii săi, iar după ce s-au asigurat că nu îi vede nimeni, au deschis genţile.

Ei nu şi-a dat seama iniţial cât de valoroase sunt instrumentele furate.

"Am văzut interviul domnului Farcaş. M-a emoţionat foarte rău. Ţin minte şi acum când dânsul a zis că "între mine şi acel taragot s-a sudat o legatură foarte puternică. Vreau să îmi cer scuze. Poate e puţin spus. Iertare”, a precizat bărbatul.

Potrivit sursei citate, suspectul a vorbit cu reporterul Antenei 3 înainte de a se preda pentru a clarifica ce s-a întâmplat, dar şi pentru că era suparat pe prietenul său care nu ar fi spus adevărul când a mers la poliţie.

Bărbatul este recidivist şi riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor. 

Citeşte şi: 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine