2020-07-04 13:18

Bărbatul care l-ar fi omorât pe tânărul suporter dinamovist, arestat preventiv

 |  07:28
Bărbatul care l-ar fi omorât pe tânărul suporter dinamovist, arestat preventiv

Bărbatul care l-ar fi omorât pe tânărul suporter dinamovist în vârstă de 18 ani din Capitală după derby-ul Steaua – Dinamo a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

Hotărârea instnţei nu este definitivă, însă e executorie.

Alexandru Badea, 25 de ani, a fost arestat sub acuzaţia de omor. În timpul audierilor, tânărul a recunoscut că a avut un conflict cu suporterul dinamovist şi că l-a lovit cu un baston telescopic în cap, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Mediafax.

Imediat după audieri, Alexandru Badea a fost condus de o echipă de poliţişti de la Serviciul Omoruri pentru recunoaştere în locul unde s-a petrecut agresiunea.

"În fapt, acestuia i s-a reţinut că a lovit victima cu un obiect contondent la nivelul capului iar ca urmare a leziunilor suferite aceasta a decedat pe 24 august anul curent, la Spitalul Sfântul Pantelimon.Incidentul s-a produs pe fondul unei rivalităţi între suporterii a două echipe de fotbal din Bucureşti.", a declarat Adrian Obadă, subcomisar la Poliţia Capitalei -Serviciul Omoruri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz