2020-07-15 14:43

Bârlad. Trei persoane, lovite de o maşină chiar pe trecerea de pietoni

 |  07:50
Bârlad. Trei persoane, lovite de o maşină chiar pe trecerea de pietoni

Trei persoane au fost lovite de o maşină chiar pe trecerea de pietoni, joi seara, în Bârlad, şoferul autoturismului fugind de la locul accidentului. Martorii au fost cei care au sunat la 112, mai multe ambulanţe şi echipaje ale poliţiei ajungând la faţa locului.

Potrivit martorilor, cei trei pietoni traversau strada regulamentar când au fost izbiţi în plin, de un autoturism.

"Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni, în Bârlad. Şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate pietonilor, i-a rănit şi şi-a continuat deplasarea. Victimile au fost transportate la spital cu leziuni. Se fac cercetări pentru identificarea şoferului. În acest caz a fost întocmit dosar de cercetatre penală pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ", a declarat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au anunţat că la Spitalul de Urgenţă din Bârlad a ajuns o tânără de 25 de ani, care le-a spus medicilor că nu-şi mai simte mânile şi picioarele, o femeie în jur de 50 de ani, lovită grav la un picior şi un bărbat în jur de 60 de ani, care a picat cu capul de bordură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz