2020-01-21 02:45

Băsescu face lumină în scandalul Antenelor

 |  15:53
Băsescu face lumină în scandalul Antenelor

Dușman declarat al Trustului Intact, Traian Băsescu își exprimă ferm acordul față de evacuarea de către ANAF a televiziunilor din clădirea confiscată în dosarul ICA.

"E o acţiune în aplicarea legii. E cunoscută relaţia dintre mine şi Antene şi n-aş comenta evenimentul, dar cred că e aplicarea unei hotărâri judecătoreşti, nu cred că poate fi pusă sub semnul întrebării", a declarată fostul şef de stat, care critică însă dur demersul lui Tăriceanu de a-l chema pe Cioloş în parlament pentru a da explicaţii cu privire la demersul ANAF.

"Ce mi s-a părut ilegitim a fost acţiunea de azi a preşedintelui Senatului şi a Cenatului în ansamblu, unde PSD, UNPR, PNL şi UDMR au votat pentru chemarea premierului Cioloş în faţa Senatului, să dea explicaţii de ce ANAF a început procedura de punere în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti. Mi se pare că oamenii ăştia nu mai înţeleg nimic din democraţie. Din câte ştiu, trustul Intact are 2-3 studiouri la Romexpo, are închiriat teatrul Excelsior, cu toate echipamentele pentru transmisiuni în direct, deci cred că suntem într-o farsă care pune sub semnul întrebării obligativitatea punerii în aplicare. Mă întreb ce ar face domnul Tăriceanu dacă un cetăţean primeşte o hotărâre judecătorească definitivă şi nu se supune ei? Îl cheamă pe Cioloş? Sau statul se duce şi-l face ţăndări pe cetăţean şi-l pune să execute hotărârea? E îngrădită libertatea de expresie când ai 2-3 studiouri? Chiar aseară, emisiunea s-a transmis din locaţia de la excelsior... deci s-a transmis din afara sediului Intact", a mai declarat Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-16Parerea ta...

IBRAIL
16 Feb 2016

Pretenţia A3 că somaţia ANAF reprezintă un atac la adresa libertăţii presei face parte din arsenalul de dezinformări pe care „regizorii“ de la A3 le pun abil în scenă. Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinţei definitive din august 2014, a precizat ANAF. Cu alte cuvinte, ştiau de un an şi jumătate, însă au crezut că-i ţine „spatele“ şi hăţişul de chichiţe legislative prin care avocaţii lui Voiculescu tot încearcă să amâne executarea unei decizii DEFINITIVE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray