2020-05-29 04:10

Băsescu, reacție la scandalul Prințului Paul

 |  13:29
Băsescu, reacție la scandalul Prințului Paul

Cunoscut și pentru relația sa cu Prințul Paul și Prințesa Lia, fostul președinte Traian Băsescu, care a botezat copilul celor doi în 2010, a avut o reacție fermă.

"Nu îmi este fin. I-am botezat copilul. Oricine răspunde pentru faptele lui. Dar pot să vă întreb ceva? Dacă un frate sau o soră a dvs. ar comite o ilegalitate aţi considera că şi dumneavoastră sunteţi vinovată? Mai am o problemă, oare de ce credeţi că nu a apelat la mine pentru recuperarea averii mai ales că părea dispus să ofere 50-80 la sută din bunurile recuperate? Nu cumva pentru că eu nu mă implicam în trafic de influenţă? O sugestie, nu staţi doar pe A3", i-a răspuns Băsescu românului care l-a întrebat pe Facebook ce părere are despre acest subiect.

DNA în anchetează pe autointitulatul prinţ Paul (Paul Philipe Al României în acte) pentru cumpărare de influenţă, spălarea banilor şi complicitate la abuz în serviciu, în dosarul retrocedării de terenuri în zona Băneasa, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro. Curtea de Apel Braşov l-a plasat pe acesta în arest la domiciliu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-13Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
14 Dec 2015

Scirba ordinara , cu metresa Levinschi de Plescoi , Bica , Oltean Tiganu si neamurile , cit de curind se apropie streangul de gasca .
BOB
14 Dec 2015

bai " mafia in floare " , ai cumva creeru ' n picioare ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine