2020-07-07 09:01

Băsescu RUPE TĂCEREA. Care e adevărul din dosarul de colaborator cu SECURITATEA

 |  17:29
Băsescu RUPE TĂCEREA. Care e adevărul din dosarul de colaborator cu SECURITATEA

Traian Băsescu spune că va da explicaţii despre dosarul de colaborator cu Securitatea după alegerile europarlamentare, atunci când va studia dosarul depus la instanţă de CNSAS. Nu-mi amintesc dacă am semnat note informative la Securitate cu numele Petrov. Răspunsul a fost dat de Traian Băsescu într-un interviu la Radio Europa Liberă.

Europa Liberă: Ați semnat note informative cu numele Petrov?

Traian Băsescu: Nu, nu îmi aduc aminte de așa ceva. Lăsați-mă să văd dosarul, eu mă voi duce să văd dosarul imediat ce se depune la instanță și vă asigur că voi lua fiecare document și îl voi prezenta pentru că acolo sunt niște foi.

Europa Liberă: Alți oameni acuzați de același lucru au făcut expertiză grafologică.

Traian Băsescu: Nu cred că este cazul să fac expertiză grafologică pentru că noi prin natura activității eram oameni controlați de serviciile secrete, toate promoțiile primeau aviz de plecare în străinătate.

Europa Liberă: Exista o formă de colaborare cu Securitatea?

Traian Băsescu: Exista o formă de prezentare a ceea ce făceai, era obligatoriu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-23Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mai 2019

plus MARE ATENTIE LA SECURISTII DIN JURUL LUI QIORUL....care se prefac ca sunt in "paRTIDE ANTAgoNISTE".....ei sunt de fapt o MARE CLICA MAFIOTA LA FAMIGLIA....uite cateva nume de mafioti care au fost NONSTOP TOVARaSI DE FARADELEGI-MAZARE UDREA COcoS BICA GHITA DRAGNEA VALCOV MAIOR....dar sunt MULT MAI MULTI si sunt imprastiati peste tot ca sa dea impresia ca sunt "ADVERSARI POLITICI" si toti sunt securisti la fel ca QIOMbETELE Cine mai voteaza asemenea nemernici ori e tampit ori e complice cu ei
UN ROMâN NECAJIT8275
24 Mai 2019

De ce nu sunt întrebați cei care au lucrat cu el în ambasada României din Belgia? Berinde, Bordea, Stanciu, Gelei etc. În România se pare ca nu se vrea. Suntem in Romania.. . .. .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz