2020-07-06 21:11

BĂSESCU SE DEZLĂNȚUIE după dezvăluirile lui Ghiță despre Coldea și Kovesi: ”Frate, nu avem un procuror să îi ia pe toţi în noaptea asta?”

 |  21:48
BĂSESCU SE DEZLĂNȚUIE după dezvăluirile lui Ghiță despre Coldea și Kovesi: ”Frate, nu avem un procuror să îi ia pe toţi în noaptea asta?”

Dezvăluirile din ultima perioadă ale lui Sebastian Ghiţă despre Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea l-au făcut pe Traian Băsescu să spună lucrurilor pe nume. Băsescu cere arestarea celor doi.

"Frate, nu avem un procuror să îi ia pe toţi în noaptea asta? Preventiv, ca să nu mai facă schimburi de informaţii între ei. De ce să nu fie şi ei arestaţi preventiv după afirmaţiile lui Ghiţă? Procurorul general îi poate aresta. Dacă s-au subordonat unui şef de staţie, fie el şi CIA, se duceau în vilele SRI. Păi dacă se confirmă aceste lucruri?", a declarat Băsescu la România TV, la emisiunea lui Lili Ruse.

Traian Băsescu confirmă încăo dată înregistrările lui Ghiță, dar susține că nu știe cine l-a înregistrat.

”Nu știu cine m-a înregistrat, Sebastian Ghiță sau altcineva, dar a făcut-o autorizat, cu un mandat sau a făcut-o să o folosească într-o construcție? Pentru că eu, în mediul privat, vorbesc despre multe dosare. Înregistrarea este făcută fără aprobarea mea, iar folosirea ei în spațiul public nu e cu acordul meu, înregistrarea e editată.

Vin de la avocat, salut decizia Parchetului General de a deschide acest dosar in rem, deocamdată.

Eu m-am întâlnit cu Coldea singur, dar nu știu dacă Ponta s-a întâlnit cu Coldea și Maior. Am rețineri și în legătură cu prietenia dintre Coldea și Ghiță. Eu sunt șocat să aflu că doamna Kovesi se întâlnea cu Ghiță de două ori pe săptămână.

Dacă asta nu e o minciună a lui Sebastian Ghiță, că l-au șantajat pe primul ministru, Victor Ponta, nu e decât o soluție: ARESTAREA!” a spus Băsescu la B1tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05

In legatura cu acest articol...

Începe anchetarea lui Kovesi, Camelia Bogdan şi Florian Coldea

GHIȚĂ, o nouă înregistrare: „COLDEA l-a șantajat pe PONTA!”. Vezi ce i-ar fi cerut generalul SRI fostului premier
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
05 Ian 2017

PANA LA COLDEA SI/SAU KOVESI CRED CA E CAZUL SA-L UMFLE PE ACEST MARE PORC DE BASESCU...UN FOST PRESEDINTE-MAFIOT CARE A VANDUT COMPLET ROMANIA SI A DISTRUS ORICE FEL DE NORMALITATE.........DEJA CRED CA INCEPE NUMARATOAREA INVERSA.........PORCUL LA ABATOR......TIC-TAC..............9-8-7-6-5-4-3-2-1...............CLANTZ CATUSELE SI LA BRUTARIE CU EL
HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
05 Ian 2017

SA VEZI PRETUL GAZELOR SI RASTURNARI LA ROMGAZ SI TRANSGAZ MEDIAS , ROMPETROL , DAR SI ALTE AFACERI CU STRAINI . EI CONDUC SERVICIILE SI MAFIA .
RAI
06 Ian 2017

Vedeti daca ati lăsat mafia in libertate cu ajutorul tv si a jurnalistilor platiti de cei care au vândut românia au inceput ofensivă impotriva dna si sri.cam mare tupeul acestor indivizi periculosi aflati in libertate.
Z
07 Ian 2017

Bai nene,dar de ce sa FIE ARESTATI numai KOVESSI si COLDEA?......de ce cu ei sa nu fie ARESTAT si BASESCU?...ca EL "i-a creat,sant opera lui"!......mai mare rasul sa vii acum dupa 10 ani si sa spui sa fie arestati!!!!...dar cum ai condus tara asta,nene?....ca pe o "caruta"?......asa se pare !....daca este asa ....la parnaie cu tine.....cred ca in nici o tara din lume NU se intampla ce se intampla la NOI!!!....si totul din cauza unuia a carui CAMARILA fura mil.de euro cu sacosele[dovediti,atentie]!....si nici pana acum NU s-au recuperat!!!......TU ,de pe "tronul "lui STEFAN cel MARE ,MIHAI VITEAZU .....vii si NE spui noua ca avem STAT MAFIOT??????........imediat trebuia ca JUSTITIA sa-si spuna cuvantul!.....asta este TRADARE si se pedepseste!!!...un pensionar ,care in "89 NU credeam ca vom ajunge stat mafiot !!!...Doamne unde-am ajuns!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz