2020-07-07 13:19

Băsescu: Fac un ultim apel la politicieni, la anul va fi prea târziu: Fiţi responsabili! Vezi aici şi alte declaraţii ale preşedintelui

 |  11:48
Băsescu: Fac un ultim apel la politicieni, la anul va fi prea târziu: Fiţi responsabili! Vezi aici şi alte declaraţii ale preşedintelui

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la BNR, că lansează un"mesaj de ultim apel" către politicieni, pentru că anul viitor"s-ar putea să fie prea târziu", un mesaj care are două cuvinte:"Fiţi responsabili!".

"Lansez un mesaj către politicieni, un mesaj de ultim apel, pentrucă la anul s-ar putea să fie prea târziu: fiţi responsabili. Nu mai putemcheltui excesiv, cât am cheluit pe vremea de bum imobiliar şi de consumexagerat", a spus şeful statului.

El a susţinut că există un singur drum corect, cel al dezvoltării prininvestiţii.

Românii sunt minţiţi zilnic, domnişoare cu ochii cât cepele vorbesc debănişorii oamenilor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că ,"domnişoare rujate, cu ochii cât cepele" spunând cum se reducsalariile şi trebuie salvaţi "bănişorii" oamenilor, şeful statuluiprecizând însă că aceştia sunt bani pe care România nu îi produce şi nu îipoate plăti.

Guvernul e îndreptăţit să încerce să promoveze o lege a educaţiei careaduce reforma

Traian Băsescu a declarat că a văzut ambele forme ale legii educaţiei,iar în opinia sa care aduceîntr-adevăr reformă în sistem, el menţionând că nu în limba în care studiazăminoritarii stă esenţa proiectului.

Îl asigur pe premier că are toată susţinerea preşedintelui

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că Guvernul trebuie să presezepentru modernizare, oricare ar fi costurile politice, .

Tot mai des ni se pune eticheta "această ţarănu poate fi reformată"

Traian Băsescu a declarat că BVB şi sistemul bancar din Româniaevoluează într-un stat neperformant, iar zi de zi României i se pune eticheta"", el apreciind că reforma statului e complicatăpentru că toţi s-au obişnuit să mintă continuu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz