2020-04-08 10:02

Băsescu: Sinistraţii vor primi materiale de construcţie, banii, din tăieri de la educaţie, sănătate

 |  19:38
Băsescu: Sinistraţii vor primi materiale de construcţie, banii, din tăieri de la educaţie, sănătate

Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri seară la Dorohoi căsinistraţii din judeţele afectate de inundaţii vor fi ajutaţi cu materiale deconstrucţie pentru a-şi reface locuinţele, el precizând că banii vor proveni dela bugetul de stat, după ce "se va tăia de la educaţie şi sănătate".

"Primul lucru pe care trebuie să îl facă oamenii este să fiesolidari unii cu alţii. Cât despre sprijinul Guvernului, se fac evaluări şi vompune la dispoziţie materialele de construcţie. Banii vor veni de la bugetul destat. Se va tăia de la educaţie şi de la sănătate", a declarat şeful statului,la Dorohoi.

PreşedinteleTraian Băsescu a ajuns, vineri după-amiază, în jurul orei 17.00, în municipiulDorohoi, grav afectat de inundaţii, fiind întâmpinat de oameni care au începutsă plângă şi să strige că nu mai au nimic.

Băsescu a ajuns la Dorohoi însoţit de miniştrii Elena Udrea şi GabrielOprea.

Şefulstatului a mers la mai multe case din municipiul Dorohoi grav afectate derevărsarea apelor, iar la vederea acestuia oamenii au început să plângă şi i-austrigat că nu mai au nimic şi că nu au bani să îşi construiască noi locuinţe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine