2020-07-03 13:30

Bătaie cu bâte și topoare la Bolintin. Poliția a intervenit cu focuri de armă

 |  15:27
Bătaie cu bâte și topoare la Bolintin. Poliția a intervenit cu focuri de armă

Scandalurile dintre clanurile din zona de nord a județului Giurgiu sunt „la ordinea zilei”. Fie că se întâmplă la Clejani, fie că este vorba despre Bolintin, de fiecare data este vorba despre confruntări sângeroase, în care Poliția intervine cu focuri de armă, pentru a aplana conflictele.

Așa s-a întâmplat și miercuri după-amiază, când la Bolintin Vale, două familii rivale au intrat în conflict, lovindu-se reciproc cu pumnii, cu bâte și topoare.

Polițiștii din Giurgiu spun că s-au autosesizat și au intervenit, de îndată, pentru aplanarea conflictului, context în care au executat un foc de avertisment cu armamentul din dotare.

În urma conflictului spontan, trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au identificat 8 persoane implicate în acest scandal, o parte dintre acestea, împreună cu martorii au fost audiate.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de omor.

Până la acest moment au fost audiate 14 persoane.

De asemenea, au fost ridicate de la persoanele implicate obiectele folosite la agresiune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-21Parerea ta...

NIMIC PE TURă
21 Mar 2019

ultraj, tulburare vs Justiție ; miliția = rromi(țigani)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz