2019-10-21 12:59

Bătaie mare pe POSTURILE scoase la concurs de POLIŢIA Română

 |  18:02
Bătaie mare pe POSTURILE scoase la concurs de POLIŢIA Română

Peste 8.400 de cereri de încriere au fost depuse pentru cele 290 de posturi de ofiţeri, agenţi şi personal contractual, scoase la concurs la nivelul structurilor Poliţiei Române. În judeţul Dolj se înregistrează cea mai mare concurenţă, 427 de cereri pentru 12 posturi scoase la concurs.

Candidaţii au manifestat un interes sporit cu precădere pentru posturile de ofiţer şi agent de poliţie (8.314 cereri pentru cele 238 de posturi de ofiţer şi agent, comparativ cu 90 de cereri pentru cele 52 de posturi de personal contractual)

Viitorii poliţişti îşi vor desfăşura activitatea în domenii precum criminalistică, investigaţii criminale, economic, combaterea criminalităţii organizate, comunicare şi relaţii publice, resurse umane, intervenţii şi acţiuni speciale, cazier judiciar, statistică şi evidenţă operativă, poliţie rutieră etc.

”Menţionăm faptul că, în cursul anului trecut, s-a reuşit reducerea cu 4% a deficitului de personal de la nivelul Poliţiei Române şi se preconizează ca, până la finalul lui 2019, acesta să mai scadă cu alte 4 procente”, au transmis oficialii IGPR.

Pe 15 ianuarie, un număr de 290 de posturi în Poliţia Română au fost scoase la concurs prin încadrare directă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-23Parerea ta...

IONESCU
25 Ian 2019

Pai unde este mai bine decit in politie salarii babane raspundere ioc,pensii a caror sume sint fara numar trai nineica pe banii contribuabilului .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray