2020-02-28 23:38

Bătrân, găsit mort într-un lac din județul Iași, cu un sac de rulmenți la gât

 |  21:54
Bătrân, găsit mort într-un lac din județul Iași, cu un sac de rulmenți la gât

IPJ Iași face cercetări în cazul unui bărbat în vârstă de 60 de ani din localitatea Grajduri, dat dispărut de trei zile, care a fost găsit mort, astăzi, în lacul Veneția, și avea legat în jurul gâtului un sac plin cu rulmenți.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Elena Loredana Covalschi, a declarat, pentru Mediafax, că Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Mihail Grigore Sturza" al județului Iași a fost solicitat să intervină, marți, pentru a recupera "o persoană care plutea la suprafața apei Lacului Veneția".

"La locul intervenției s-a deplasat un echipaj cu barcă, precum și o autospecială de terapie intensivă mobilă. Persoana a fost recuperată din apă, iar medicul ce încadra echipajul de terapie intensivă mobilă a fost nevoit, din păcate, să constate decesul acesteia”, a spus Elena Loredana Covalschi.

Victima avea în jurul gâtului un sac plin cu rulmenți.

La lac s-au deplasat și polițiștii, care au stabilit că este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din localitatea Grajduri. Familia a anunțat dispariția acestuia în urmă cu trei zile.

Reprezentanții IPJ Iași au declarat că s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs decesul.

Anchetatorii au luat în calcul și varianta sinuciderii, mai ales că rudele bărbatului susțin că acesta a amenințat, în repetate rânduri, că își va pune capăt zilelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-19Parerea ta...

Q
20 Iul 2016

LA 60 DE ANI BĂTRÎN? ATUNCI EU, CARE AM ÎMPLINIT 97, CE SÎNT, ZOMBI?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine