2020-07-07 16:23

Becali: Dacă Băsescu era cuminte, Kovesi nu-i făcea nimic

 |  21:13
Becali: Dacă Băsescu era cuminte, Kovesi nu-i făcea nimic

Gigi Becali a declarat la România TV că anchetarea Ioanei Băsescu de către DNA este cea mai bună răzbunare care i se putea întâmpla față de Traian Băsescu.

”Nu mă bucur de răul lui, mă bucur că Dumnezeu face dreptate. Eu eram la pușcărie și el zicea: A făcut-o de oaie Becali. Încerca să-mi facă rele și în pușcărie.

Acum îmi vine și mie să-i spun: Ceva DNA? Ceva? Acum cade în groapa pe care el a săpat-o, tata Băsescu...

Președinte de stat, râzi de populație când este la rău! Daniel Morar era sluga lui, procurorii făceau dosarele. Acum a venit Kovesi, a stat liniștită până a scăpat din funcție. Dacă el stătea cuminte și n-o ataca, nu-i făcea nimic femeia. Dar dacă tu ataci așa...”, a spus Becali la RomâniaTv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-22Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
22 Sep 2016

BEHEHEEEEE........CIOBANE....VEZI CA ERAM LA MARIOTT CAND TE-AI CERTAT CU COCOS PE BANII PE CARE I-AI FURAT DE LA ANRP CU RETROCEDARILE PE NUMELE ALTORA PE CARE LE FACEAI CU HREBENCIUC SI CU ARABUL ALA...TAHER>>>>>ERAI TARE SUPARAT CA TI-A CERUT COCOS SPAGA 30LA SUTA DIN BANII DE LA ANRP>>>>>PAI TU NU STIAI ESENTIALUL>>>>ANRP A FOST CREATA CA VACA DE MULS "KUSHER"PENTRU ANUMITI MAFIOTI>>>>TU NU ERAI DINTRE MAFIOTII "KUSHER",ASA CA TREBUIA SA DAI SPAGA CA SA DEVII "MAFIOT KUSHER"...LA FEL A FACUT SI OMAR HAISSAM CA SA-SI MUTE AVEREA DIN ROMANIA>>>A DAT SPAGA DUPA 2004 LA NOUL PRESEDINTE SI A DEVENIT "TERORISTUL KUSHER">>>>>>>AICI E COLONIA CIORDI-STAN...KUSHER-STAN>>>CONDUSA DE SEF-RABINUL 666ESCROCHERESCU666.......SI DE MARELE LICURICI
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
22 Sep 2016

Esti tare Crocobau . Mie i-mi pierduse dosarul si nu il gasea 3 ani , te trimetea la primarie lui Basescu , Videanu si Oprea si prefectura lui Lipa . Magarul asta tine un Bucuresti intreg cu Strapungerea Doamna Ghica - Padure Andronache si Centura Bucuresti . Bamditu sa fie blestemat , cu neamul lui , de ciorditori .
PARADISUL CRACILOR
23 Sep 2016

Dar si Chioru stie multe de legatura lui Blaga , Boc , cu cititoru si mafia Gazelor din Medias .. Sa vezi circ , cind se piraste Bica , dumitrean si Udrea cu mafia ei , cu alte cucoane din troc . Din aceasta cauza a carat Chioru un camion de acte . Cind ii face perchezitie la pivnita cu dosare de santaj ? Lui Udrea de ce nu ia facut control Mascati ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz