2020-07-14 03:07

Becali: DRAGNEA e o piticanie. Cum să vii de la Teleorman şi să faci DREPTATE în Bucureşti?

 |  14:16
Becali: DRAGNEA e o piticanie. Cum să vii de la Teleorman şi să faci DREPTATE în Bucureşti?

Florentin Dincă

Gigi Becali a fost duminică seară la PROTESTUL anti-Guvern din Piaţa Victoriei. Finanţatorul FCSB-ului nu s-a sfiit să-l atace dur pe Liviu Dragnea şi din cauza problemelor pe care le are cu CSA Steaua în privinţa numelui, siglei şi a palmaresului, și a spus că nu va merge să îl roage pe liderul PSD ca să îl ajute în această privinţă.

"În cazul Stelei adevărul va ieși la iveală. E o judecătoare la CCR care îmi va da dreptate. Acolo s-au schimbat multe", a afirmat Gigi Becali.  

"Eu nu mi-am dat foc la valiză când am fost la proteste. Îmi zicea Anamaria Reghecampf să mergem la Dragnea să vorbim. Dar nu fac asta. Mie, pușcăria mi-a prins bine. Că nici eu nu eram ușă de biserică. Pentru mine nu mai contează acum decât dreptatea și adevărulEu nu merg să fac trafic de influență la Minister, la Georgică, la Vasilică. Niciodată! Doar dreptate și adevăr!

Putea Ministerul Apărării să dea ordin să pot folosi eu numele Steaua. Ce, nu s-a terminat ancheta ordonată de ministru? Așteaptă ceva de la Dragnea. Sunt toți servitorii lui Dragnea. Crezi că Dragnea face ceva? Eu n-am nevoie să facă el ceva, pentru că nu e el buricul Pâmântului și nici Dumnezeul țării. Dragnea e o piticanie. El nu e din București, e de la Teleorman. Cum să vii de la Teleorman să faci dreptate la București?", a declarat Becali la Sport ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-06Parerea ta...

UN BUCURESTEAN
06 Feb 2017

D-nul Becali are mare dreptate. Nu sunt un fan al dansului, dar locuitorii Capaitalei gandesc altfel decat cei din Teleormanul lui Dragnea, mai creduli fata de unul ca fostul lor presedinte de Consiliul Judetean care a tratat judetul ca pe o mosie personala. Vorbeste de cele 6 case ale presedintelui, dar toate afacerile lui Dragnea la un loc fat cat 12 case ale presedintelui.
ALEXANDRA
06 Feb 2017

Are dreptate !Il admir pt.ceea cea facut pt.sinustrati in jud.Galati si la Vadu Rosca (VN). Cati dintre bogatasii tarii a facut vreun puc de bine cuiva?Toti isi iau amante ,masini de lux ,vile si distractie multa !Mai baga ceva bani in campania electorala ca,na ,cine iese il baga in fata la vreo afacere cu statul !
ION CREANGA
07 Feb 2017

Avortonul asta!!Cioban prin atitudine și jigodieii!!Parvenit!Casele nu mai sunt cucoana au fost făcute praf de proprietăți au fost făcute la mișto!!!! Sa ne lase avem destule pe cap!!!!!!
MÎNCAMIAȚI CAKĂATTU
07 Feb 2017

AȘAI DOMNE NEA JIJI POATI SA COMANDI LA BUCALE CĂ IEL ÎI DĂ LA MUNTELE SFÎNT ATOS ȘI ÎI PRETEN CU MUICA LU DUMNEZEU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz