2019-09-22 21:32

BICA despre anchetarea lui COLDEA: „O perdea de fum, nu cred că se va întâmpla ceva!”

 |  15:28
BICA despre anchetarea lui COLDEA: „O perdea de fum, nu cred că se va întâmpla ceva!”

Fostul procuror șef al DIICOT, Alina Bica, susţine că este rezervată cu privire la rezultatele anchetei în cazul lui Florian Coldea şi spune, într-o declaraţie pentru Mediafax, că vede totul ca “o perdea de fum”, pentru a scoate SRI din scandal.

"Eu sunt rezervată, nu cred că se va întâmpla ceva semnificativ, dar e doar convingerea mea. La cum sunt dumnealor, la cum sunt poziţionaţi şi cât de influenţi sunt, nu cred că se va întâmpla ceva. Da, cred că va fi ca în 2007, cred că e o formă de a scoate serviciul, de a pune o perdea de fum. Asta este convingerea mea, acum o să vedem, poate sunt eu prea sceptică. O mulţime de persoane au discutat şi au spus în faţa instanţelor de judecată lucruri care le cunoşteau şi nu s-a întâmplat nimic, faptul că denunţul în ceea ce îl priveşte s-a clasat după câteva zile fără niciun fel de verificare", a declarat Alina Bica, sâmbătă, pentru agenţia Mediafax.

Fostul procuror şef al DIICOT susţine că îl consideră pe Florin Coldea implicat în operaţiunea de filaj asupra sa şi a Elenei Udrea la Paris.

"Eu am afirmat public că eu cred că are implicare, că ştia şi că apariţia pozelor este legată de persoana domniei sale", a adăugat Bica.

Aceasta susţine că, în situaţia de faţă, Laura Codruţa Kovesi ar trebui "să beneficieze de tratamentele" de care au avut parte şi alţi magistraţi asupra cărora au planat suspiciuni.

Recomandare pentru KOVESI

"Cred că doamna Kovesi ar trebui să beneficieze de tratamentele pe care le-a recomandat în cazul altor persoane aflate în poziţia dumneaei. Cred că regulile pe care le-a tot proclamat la televizor şi în spaţiul public referitor la suspiciuni si anticorupţie ar trebui să şi le aplice, să îi fie aplicate şi dumneaei. Eu cred că suntem egali în faţa legii toţi, nu?! Probabil nu comentează declaraţiile unui inculpat fugar, dar procurorii şi dumneaei au ştiut să ia de bune declaraţiile altor inculpaţi arestaţi, pe care le-au considerat foarte credibile. Cred că ar trebui să îşi aplice ei însăşi propriile reguli şi propriile proceduri pe care le-a aplicat altora, aşa cred", declară Alina Bica.

Serviciul Român de Informaţii a anunţat joi că la nivelul serviciului a fost constituită o comisie de verificare, până la finalizarea acestora, prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, fiind pus la dispoziţia directorului structurii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-14Parerea ta...

F-B-I
14 Ian 2017

UMERI CRACI CU UDREA LA P ARIS LA PUSCARIE CURVELE DRACULUI
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sistemul învinge mereu Suspendarea generalului Florian Coldea din funcția de prim-adjunct al directorului SRI și anchetarea acestuia este o decizie parțial corectă. Există niște informații în spațiul public ce pun sub semnul întrebării cel puțin respectarea deontologiei profesionale de către acest înalt funcționar, cu rol atât de important în funcționarea statului
13 Ian 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray