2020-01-21 01:07

Biletul de adio al DJ-ului de la Radio 21 Claudiu Roman, care s-a sinucis prin spânzurare: Îmi cer scuze...

 |  08:00
Biletul de adio al DJ-ului de la Radio 21 Claudiu Roman, care s-a sinucis prin spânzurare: Îmi cer scuze...

DJ-ul de la Radio 21 Claudiu Roman, care s-a sinucis prin spânzurare, ar fi lăsat pentru părinţii lui un bilet de adio. Potrivit anchetatorilor, tânărul a ţinut să le spună acestora că îi iubeşte şi că îşi cere scuze pentru gestul său.

Citeşte şi: 

"Imi cer scuze pentru ce am făcut. Vă iubesc!”, ar fi scris Claudiu Roman în biletul de adio, potrivt unor surse din cadrul anchetatorilor, citate de romaniatv.net.

Potrivit sursei citate, uşa locuinţei era încuiată pe dinăuntru, iar pe corpul bărbatului nu s-au găsit urme de violenţă.

Trupul lui Claudiu Roman a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteză pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

Claudiu Roman a fost DJ la Radio 21 până în vara acestui an, iar în prezent era organizator de evenimente.

Tatăl său, Nicu Roman, susţine că DJ-ul trăia pentru radio. Într-un interviu difuzat de Antena 1, părintele lui Claudiu Roman a precizat că fiul său a fost foarte afectat de faptul că de la 1 septembrie rămăsese fără loc de muncă. Nicu Roman susţine că nu era vorba de partea financiară, ci de pasiunea lui.

„Am tot ce-mi doresc pe lumea asta. Dar simt un gol imens în interior”, ar fi scris DJ-ul de la Radio 21.

Claudiu Roman nu a dat vreun semn că ar vrea să se sinucidă. Miercuri seara, cu o zi înainte să se sinucidă, el şi tatăl său se plimbaseră cu bicicletele.

DJ-ul Claudiu Roman, în vârstă de 34 de ani, s-a sinucis vineri dimineaţa, spânzurându-se cu un cablu în cadă. În apartamentul său a fost găsit și un bilet de adio în care tânărul a spus că îi pare rău și își cere scuze pentru gestul său. Roman lucra ca DJ la Radio 21.

Claudiu Roman a activat în ultima vreme ca MC/Entertainer la multe lansări de produse, petreceri şi, totodată, s-a remarcat ca prezentator la Radio 21. El lucra ca DJ la Radio 21, iar în trecut a făcut parte şi din echipa Europa FM.

La începutul acestei luni, DJ-ul Claudiu Roman a aflat că a fost scos din grila de toamnă.

Se pare că DJ-ul nu este la prima tentativa de sinucidere. Anul trecut când a fost din nou dat afară, Claudiu Roman a avut un accident de maşină destul de grav. Prietenii acestuia au susţinut că în realitate, tânărul ar fi vrut să se sinucidă.

"Astăzi este o zi foarte tristă. Dar şi o palmă peste ochii celor care nu au înţeles încă, ce înseamnă să frângi aripile pasiunii...", a scris fostul director executiv Radio 21, Alexandru Niculescu, pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-20Parerea ta...

MDA...
20 Sep 2014

Poate ca n-a fost invatat ca in viata mai si pierzi, CU DUIUMUL - sanatate, job, prieteni... Eu zic ca tine si de educatia primita! Copiilor, adolescentilor, tinerilor daca numai li se ofera, fara a li se calii caracterul prin incercari potrivit varstei si inaintarii ei, raman neputinciosi, slabi 'de inger' cum se spune! Handicapul major generat de societatea asta tampita este lipsa vederii dintr-o perspectiva a unui potential VIITOR construit de fiecare, asa cum si-l gandeste/doreste (la modul general) prin: lipsa unei locuinte proprii incepand cu varsta majoratului si-a locului de munca platit mizer sau din destul - dar cu riscul pierderii sanatatii si chiar a vietii (pentru cei care trudesc in nestire pentru multinationalele de kkt!). P.S. N-ati observat o conditie fizica mai buna, un caracter mai puternic la cei de la tara?! Ei au firea calita (chiar daca mai aspra) datorita responsabilizarii de mici pentru munca, efort, iar sanatatea lor mai buna - se reflecta datorita contactului cu natura si-a unei altfel de viata...asta daca nu tanjesc ca tembelii sa ajunga REPEDE la oras, copiindu-i pe oraseni ori, cand vor ajunge maturi, nu-si vor face veacul pe la porti, ori prin bodegi!
COSTIN
21 Sep 2014

Si mie imi pare rau ca nu mai traieste. De ce s-a ajuns pana aici? Era frumos, destept nu trebuia sa se simta dat la o parte. Eu ce sa mai zic ca sunt urat si nu am prieteni? Nu trebuie judecat ca si eu la randul meu am avut acelasi ganduri. E foarte greu sa te lupti cu tine insuti
PT.COSTIN!
21 Sep 2014

Intrebarea retorica "de ce s-a ajuns pana aici?" tine de lucruri simple, dar aproape METAFIZICE! Cauzele sunt multiple! Trebuie sa fii foaarte atent la introspectie! Se spune ca nu exista judecator mai aspru, ca tine insuti! Dar asta nu inseamna sa nu te mai iubesti pe sine, sa nu te apreciezi, sa nu-ti recunosti slabiciunile DAR si calitatile - care le ai genetic in tine si valorizate! Nu trebuie sa asculti niciodata GLASUL din tine care te-arata numai intr-o lumina negativa ci, in ceea ce-ai tu mai bun - asa cum te iubeste Dumnezeu - si cu bune, si cu rele... Oamenii - nu sunt ceea ce spun altii despre ei ci, in ceea ce au ei mai bun in ei! Si, Cosmine! Nu trebuie sa te lupti cu tine insuti; trebuie sa te accepti asa cum esti si sa-ti impropriezi suferinta - care-ti vine CU UN SCOP- de a te smerii, de a te vedea asa cum esti (daca ai fost trufas) si, de a te repozitiona real si uman! Iar tu - Costine, daca te crezi urat vreau sa-ti spun ca exista/va exista undeva cineva (o gagica, spre ex.) care te va vedea Fat-Frumos! Nu pentru fata ta, pentru imbracamintea ta! Pentru ceea ce ai in interior si nu iese/reiese DECAT de catre cineva intr-un moment PROPICE cand te vei dezvalui in splendoarea si frumusetea ta! Viata m-a invatat si mi-a aratat ca, fiecare are momentul lui de glorie, cand straluceste ca Luceafarul, crede-ma! Nu te cunsc, habar n-am cine esti, dar cu siguranta te va descoperii cineva si te va aprecia pentru cine esti tu....
MIHA
24 Sep 2014

Claudiu a fost un copil educat...daca vb ca tine de educatie ce s-a intamplat,a fost un perfectionist....un evolutionist...la fel ca si parintii care sunt niste oameni care au muncit mult sa duca o viata decenta!Depresia dragilor e o boala,care ne tratata la timp devine un imbold pt moarte! Claugldiu suferea de depresie si era duplicitar!cand era bine cand avea caderi !Acum avut ultima cadere!
ELECTROLUMINESCENT
20 Oct 2014

L-au dat afara ca dintr-o organizatie mafiota. Grupul din care face parte radioul la care lucra Claudiu Roman nu prea merge pe contracte de munca pentru angajati si foloseste portita lasata deschisa de "cedarea drepturilor de autor"...de ce sa platesti impozite la stat si sa respecti drepturile angajatilor ? "Rusinica!" Daca ai lucrat la strung sau ca birocrat toata viata nu ai cum sa intelegi drama iesirii de sub lampile scenei. Alternative de schimbare a job-ului? Consiliere ? Recalicare ? nu si in armata Lagardère!
O ASCULTATOARE RADIO
07 Dec 2014

Pacat mare pacat ca nu_l mai auzim nu_l mai vedem am dat unlike radioului 21,nu_i mai pot asculta pur si simplu nu am stiut ca si acolo isi baga dracu coada.....oameni rai exista peste tot.....imi pare rau de el de parintii lui imi pare rau ca nu l_am cunoscut personal.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray