2020-04-03 08:50

Birchall ia primele MĂSURI: convoacă la discuții CSM, DNA și DIICOT

 |  18:36
Birchall ia primele MĂSURI: convoacă la discuții CSM, DNA și DIICOT

Ana Birchall, numită ministru interimar la Justiție, a anunțat că vrea să discute cu toate instituțiile din domeniu despre Codul Penal și Codul de Procedură Penală, despre modificările acestuia și despre cererile venite de la CCR.

”Luni voi avea discuții și cu DNA, și cu DIICOT și cu toate instituțiile. Înțeleg așteptările din jurul acestui portofoliu. Primul telefon pe care o să-l dau, după ce mă văd cu Florin Iordache, este la CSM, vreau să ne întâlnim luni.”, a spus Ana Birchall, ministrul interimar al Justiției, înainte de a-și prelua mandatul ce ar trebui să dureze maximum 45 de zile.

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a afirmat, vineri, că a înţeles mesajul transmis de cetăţeni şi preocupările exprimate de partenerii externi ai României, iar mandatul său va fi unul bazat pe dialog. "Înţeleg aşteptările legate de acest portofoliu şi eu cred că împreună, printr-un dialog transparent, cinstit, constructiv, putem să găsim toate soluţiile pentru bunul mers al justiţiei (...). Înţeleg sensibilitatea creată în jurul acestui portofoliu, am înţeles şi mesajul tuturor celor care s-au exprimat în spaţiul public, am înţeles şi preocuparea partenerilor noştri externi şi vă asigur că, printr-un dialog cu toţi cei care vor să vină la aceeaşi masă, putem să găsim soluţiile necesare pentru bunul mers al justiţiei", a declarat Birchall, citată de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-10Parerea ta...

ALTA MISIONARA
10 Feb 2017

Si asta are misiune de la mafia psd , scaparea lor de puscarie. ...alta intrebare.
ALTA. ZDREANTA INTREBATA
10 Feb 2017

Fa, dute de canta la alta masa si mai dai 5000 de euro altuia din. Psd cum iai dat lui Geoana, zdreanta tradatoare.Te dai la CSM, la DNA, la DIICOT, sa moara mata ca vrei sa arati la lume cat esti tu tare.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine