2019-11-14 04:06

Blocaj la ÎCCJ după decizia CCR privind completurile de 5 judecători. Dosarele grele au fost amânate

 |  12:34
Blocaj la ÎCCJ după decizia CCR privind completurile de 5 judecători. Dosarele grele au fost amânate

Zeci de dosare, între care cele în care sunt judecaţi Călin Popescu-Tăriceanu, Toni Greblă, Cristian David, dar şi contestaţia în anulare depusă de Elena Udrea, au fost amânate luni de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru data de 25 februarie, potrivit Agerpres.

Zeci de dosare aflate la completurile de 5 judecători au fost amânate pentru ca magistraţii de la ÎCCJ, reuniţi pe 31 ianuarie în Secţiile Unite, să decidă asupra jurisprudenţei de urmat în legătură cu repartizarea cauzelor. Secţiile Unite trebuie să hotărască dacă dosarele intrate în 2018 pe rol la completurile de cinci, în care nu au fost administrate probe, rămân la completurile trase la sorţi în decembrie 2018 sau se vor repartiza celor constituite în ianuarie 2019.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-28Parerea ta...

OFENSIVA BORFASILOR.
28 Ian 2019

Este subminarea actului de justitie de catre organizatia mafiota psd-alde-udmr pentru a salva de puscarie infractorul national draknea si camarila sa de hoti si lichele bolsevice care au pus mâna pe Romania.
ANONIM
28 Ian 2019

TOATE JOSNICIILE AU FOST FACUTE DE OAMENI VOSTRI SI ACUM TOT EI LE DESCURCA , IN FAVOARE EXCROCILOR . CINE DRACU MAI ARE DREPTATE ? DAR MILIARDELE FURATE CIND SE RECUPEREAZA ? SI DE CINE ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Politica struţului E greu de spus dacă justiţia televizată este o realitate, dacă într-adevăr judecătorii se lasă influenţaţi de ceea ce văd pe „sticlă”, atunci când judecă un dosar sau altul. Cel puţin, o legătură directă nu a fost încă stabilită. Există însă, pe zi ce trece, indicii tot mai clare că ţara este guvernată de la televizor şi, chiar în multe cazuri, pentru televizor
13 Iul 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray