2020-04-03 21:42

BOMBĂ de la DNA: Se cere anularea achitării lui Ponta și Șova

 |  19:07
BOMBĂ de la DNA: Se cere anularea achitării lui Ponta și Șova

Procurorii DNA au solicitat luni anularea sentintei de achitare in cazul inculpatilor judecati in dosarul Turceni-Rovinari: fostul premier Victor Ponta, fostul senator Dan Sova si fostii directori Laurentiu Graure, Laurentiu Ciurel si Dumitru Cristea.

„Ne completam motivele de apel in sensul unui motiv suplimentar vizand gresita compunere a instantei, e vorba de nulitate absoluta, completul care a dat decizia in acest caz nu era specializat in judecarea infractiunilor de coruptie”, a spus procurorul DNA, potrivit Ziare.com.

Presedintele completului de 5 judecatori, Marius Foitos, a pus in discutie, din oficiu, sesizarea Curtii de Justitie a UE cu patru intrebari preliminare. Magistratul a atras atentia ca punerea in discutie a acestei sesizari fost luata in majoritate de cei 5 membri ai instantei.

Fostul premier Victor Ponta si fostul senator Dan Sova au fost achitati, in mai 2018, de magistratii Inaltei Curti in dosarul Turceni-Rovinari, in care au fost judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor contracte de consultanta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-04Parerea ta...

OANA
05 Noi 2019

cum anularea achitarii lui Ponta si Sova, adica atunci cand i-ati achitat nu mai erau vinovati si acum sunt din nou vinovati in acelasi caz, mai justitie vinoti in fire si tuodata.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine