2019-09-18 16:51

Bombonica PRODANA, fosta soție a lui DRAGNEA, a plătit tot prejudiciul de peste 108.000 lei din dosarul DGASPC Teleorman. Ce a solicitat ea în schimb instanței

 |  12:35
Bombonica PRODANA, fosta soție a lui DRAGNEA, a plătit tot prejudiciul de peste 108.000 lei din dosarul DGASPC Teleorman. Ce a solicitat ea în schimb instanței

Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, a transmis prin avocatul său un document prin care anunţă instanţa că a plătit prejudiciul de peste 108.000 lei în dosarul care este judecată de abuz în serviciu, alături de liderul PSD şi de foşti angajaţi din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Fosta soţie a lui Liviu Dragnea cere încetarea procesului în cazul său, informează News.ro.

Bombonica Prodana nu s-a prezentat la termenul de miercuri al procesului, însă a transmis instanţei un document prin care anunţă că a plătit prejudiciu în dosar şi cere încetarea procesului, potrivit Digi24. Solicitarea urmează să fie discutată de către magistraţii instanței supreme.

Fosta soţie a lui Dragnea este acuzată de abuz în serviciu, alături de foşti şefi din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, fiind acuzată că, în perioadele 3 martie - 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 - 1 august 2010, nu a sancţionat două subordonate încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea, deşi ştia că nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului.

La acestă oră, la instanţa supremă în acest dosar este audiat Liviu Dragnea. Şedinţa de judecată a început la 10.00, iar Liviu Dragnea a ajuns cu puţin timp înaintea acestei ore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-21Parerea ta...

LEVST.
21 Mar 2018

biata bombonica, mai trebuie doar batuta, ca, cu banii luati(etc.) este, arata mai degraba ca o acadea caramelizata...INSA, "Lasati razbunarea pe Mine"(zice Domnul) , manevra aceasta-la acest moment- s-ar putea sa-l transforme pe dragnea, in "marele castigator" al celor 3 judecati de azi...
ANONIM
21 Mar 2018

Bani negri de la mafia psd. Tot mafia psd va plati si datoriile lui gadea si ciuvica catre Kovesi. In contul sustinerii media.
ANONIM
21 Mar 2018

BOMBONICA SI PORCII FURATI DE LA PERIS SI DUSI LA SALCIA SUNT SUCCESELE UNUI TICALOS RETARD.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray