2020-07-08 18:32

BOTOŞANI. Un bărbat şi-a împuşcat soţia, apoi s-a sinucis

 |  15:31
BOTOŞANI. Un bărbat şi-a împuşcat soţia, apoi s-a sinucis

O femeie din Botoşani este în stare gravă la spital după ce a fost împuşcată de soţul ei cu o armă de vânătoare în urma unui conflict, bărbatul sinucigându-se la scurt timp. Incidentul a avut loc în localitatea Şendriceni, duminică seară, când între cei doi a izbucnit o ceartă pe tema cheltuielilor pentru nunta fiului lor, care urma să aibă loc anul viitor.

Femeia, care s-a întors recent din străinătate, i-a reproşat soţului ei că a cheltuit banii pe care îi trimisese în ţară pentru nunta fiului. Vecinii celor doi au intervenit pentru a aplana conflictul, însă la un moment dat bărbatul a mers într-o cameră, de unde s-a întors cu o armă de vânătoare şi a tras asupra soţiei. La scurt timp, acesta s-a sinucis cu aceeaşi armă. Vecinii lor au sunat la 112, iar echipajul ambulanţei l-a preluat întâi pe acesta, fără să ştie că soţia bărbatului era rănită în casă.

Aceasta din urmă a fost luată ulterior şi dusă la un spital din Dorohoi. Luni, femeia a fost transferată în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar medicii sunt rezervaţi. „Dacă vom reuşi să o salvăm, va fi cu preţul unei paralizii. Are şi un hemotorax care a fost drenat şi acum este plină de alice. Va mai trebui operată, va trebui să o închidem astăzi, se va întruni o comisie interdisciplinară. Suntem rezervaţi în privinţa diagnosticului, ne vom pronunţa după ce va fi detubată”, declara, luni, Marius Dabija, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz