2019-10-20 16:58

Brăila: Un tânăr a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina în pietoni. Zece persoane sunt rănite, între care doi copii

 |  15:06
Brăila: Un tânăr a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina în pietoni. Zece persoane sunt rănite, între care doi copii

Un tânăr de 20 de ani din Brăila a fost reţinut după ce a înjunghiat un bărbat, apoi a demarat în trombă la volanul unei maşini şi a intrat în două grupuri de pietoni, fiind rănite în total zece persoane, între care doi copii. Agresorul nu a fost rănit.

Potrivit IPJ Brăila, un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătură cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta în localitatea Cazasu.

Ulterior, tânărul s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului Brăila unde a intrat în nişte pietoni, şi-a continuat deplasarea până în parcarea de la mall-ul din oraş, unde a intrat într-un grup de persoane.

În total, zece pietoni au fost răniţi, între care doi copii. Aceştia şi bărbatul înjunghiat au fost transportaţi la spital.

Agresorul a fost reţinut. El se află acum în custodia poliţiei.

Dintre victime, bărbatul înjunghiat este în stare foarte gravă, el fiind deja în operaţie la Spitalul Judeţean Brăila. Şi celelalte victime au ajuns la Spitalul Judeţean Brăila, având traumatisme cranio-cerebrale, fiind conştiente şi în stare stabilă.

UPDATE: Potrivit ultimei centralizări a autorităţilor, sunt zece victime în urma incidentelor generate de tânărul de 20 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Brăila, şapte persoane au fost rănite la mall, între acestea aflându-se şi doi copii, de 11 şi 13 ani, două persoane au fost rănite pe şoseaua de centură a Brailei, iar a zecea victimă este bărbatul înjunghiat.

În acest moment, poliţia face cercetări pentru a stabili dacă tânărul de 20 de ani are permis de conducere şi dacă se află sub influenţa alcoolului ori a altor substanţe interzise.

De asemenea, se pare că maşina cu care tânărul a lovit pietonii ar fi furată de la bărbatul pe care acesta l-a înjunghiat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-11Parerea ta...

ANONIM
11 Noi 2018

Cresterea infractionalitatii si a violentelor se datoreaza mafiei psd care a promovat o politica de distrugere a sistemului judiciar si de acordare de drepturi pentru infractori. Cand in fruntea camerei deputatilor se afla HOTUL , HOTILOR NU POTI SA TE ASTEPTI DECAT LA CRESTEREA NUMARULUI DE INFRACTORI DIN ACELASI ALUAT CU BORFASUL CRIMINAL draKnea.
MIKIM
12 Noi 2018

Sistemul judiciar lupta cu coruptii, nu cu infractorii violenti!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray