2019-11-13 00:08

Brânduşa Gheorghe, judecătoarea care a dispus arestarea preventivă a lui Mircea Băsescu, implicată într-un accident rutier

 |  13:24
Brânduşa Gheorghe, judecătoarea care a dispus arestarea preventivă a lui Mircea Băsescu, implicată într-un accident rutier

Judecătoarea Brânduşa Gheorghe, de la Tribunalul Bucureşti, care a dispus arestarea preventivă a lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, a fost implicată, miercuri, într-un accident rutier în Capitală. Ea a fost transportată la spital, după ce a acuzat dureri în zona spatelui.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Unirii, chiar în faţa instanţiei la care lucrează Brânduşa Gheorghe. Judecătoarea se afla la volanul maşinii sale şi a vrut să vireze la stânga, însă nu s-a asigurat şi a fost lovită lateral de un alt şofer care venea din spate.

"Pe Bulevardul Unirii a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. Potrivit declaraţiilor martorilor, unul dintre conducătorii auto, şi anume o femeie, nu a acordat prioritate, fapt pentru care s-a ajuns la această coliziune", a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Diana Sarca.

Judecătoarea Brânduşa Gheorghe a fost transportată la spital, după ce a acuzat dureri în zona spatelui.

Tribunalul Bucureşti a decis, în data de 20 iunie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă, şi a lui Marian Căpăţână, pentru complicitate la această infracţiune.

Procurorii au precizat că, la începutul anului 2011, după ce faţă de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, s-a luat măsura arestării preventive de către Tribunalul Olt, fiul acestuia, Florin Anghel, i-ar fi remis lui Mircea Băsescu suma de 250.000 de euro, prin intermediul lui Marian Căpăţână, în schimbul promisiunii că fratele preşedintelui va interveni pe lângă magistraţii învestiţi cu soluţionarea dosarului în care Bercea Mondial era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot, dar şi pentru alte cereri incidente în acea cauză.

De asemenea, în data de 14 iulie, Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost trimişi în judecată, în stare de arest, dosarul fiind judecat la Tribunalul Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-23Parerea ta...

MARIANA
23 Iul 2014

hai leprelor de la closetul3 nu faceti si voi o emisiune de closet cum ca "tiranul" Basescu e devina pentru acest accident? haideti descompusilor dati ecranul closetului3 galben.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray