2020-07-05 17:52

Braşov. Un ofiţer STS a murit într-un accident de motocicletă. Prietena sa, în stare gravă

 |  09:09
Braşov. Un ofiţer STS a murit într-un accident de motocicletă. Prietena sa, în stare gravă

Un ofiţet STS din Braşov a murit în noaptea de luni spre marţi într-un tragic accident de motocicletă. Prietena sa, care se afla şi ea pe motor, a supravieţuit, dar a fost transportată în stare gravă la spital.

Ofiţerul a derapat pe carosabilul umed, a fost proiectat într-un gard şi a murit pe loc. Prietena sa a ajuns în stare gravă la spital, potrivit romaniatv.net.

Ofiţerul STS Mihai Turcu şi-a luat iubita azi-noapte şi au plecat la o plimbare cu motorul prin oraş. Martorii au precizat că motociclistul circula cu viteză, în ciuda faptului că afară ploua.

Rudele victimelor au venit de urgenţă la locul tragediei. Prietena ofiţerului baiatului a supravieţuit, dar a fost transportată în stare gravă la spital.

"O persoană de sex masculin de 28 de ani a fost accidentată grav şi a intrat în stop cardio-respirator, medicii l-au resuscitat mai bine de jumătate de oră dar nu a răspuns şi a fost declarat decedat, cealaltă persoană, o fată de 29 de ani, a suferit mai multe traumatisme", a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov. 

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, lucra în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-10Parerea ta...

ADRIAN
10 Iun 2014

Dumnezeu sa te odihneasca in pace prieten drag. Nu te com uita niciodata. Sincere condoleante familiei. Suntem cutremurati!
ALINA
20 Iul 2014

Nici carosabilul umed, nici viteza (cea de 50 Km/h) au cauzat asta.. ci acei doi biciclisti...
EU
19 Ian 2015

ce biciclisti ma??? esti tampita??? mergi tu pe scuter/motor cu cauciucuri de sosea si o sa vezi cum derapezi pe ploaie chiar si daca ciupesti acceleratia mai brusc MAI ALES IN CURBE!!!! iti dorec o gandire mai buna!
CETATEAN
19 Ian 2015

Se merge pe motor , cu limita evitarii orcarui pericol ! Adica sa nu se intimple nimic , daca apare ceva neprevazut , nu se specifica viteza . Dumnezeu sa-l aiba in paza .
ALINA
04 Iun 2015

Tampita??? Eu sunt cea care a fost de asemenea pe acel motor... Vrei si copia de la dosar ca sa vezi ce biciclisti.... tampitule!? Am destui km pe motor ... stiu ce inseamna o frana atat pe uscat cat si pe ploaie... "derapatule"!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz