2020-03-28 12:09

UPDATE.Marele baschetbalist american Kobe Bryant a murit la 41 de ani, într-un accident de elicopter

 |  22:04
UPDATE.Marele baschetbalist american Kobe Bryant a murit la 41 de ani, într-un accident de elicopter

Marele baschetbalist american, Kobe Bryant, a murit la 41 de ani, într-un accident de elicopter care a avut loc în orășelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii.

UPDATE: Una dintre fetele lui Kobe Bryant, Gianna Maria, denumită și GiGi, în vârstă de 13 ani, se afla alături de tatăl ei la bordul elicopterului, în momentul prăbușirii. Cei doi au murit, împreună cu celelalte trei persoane din aeronavă, anunță MEDIAFAX.

Potrivit mirror.co.uk, aceștia mergeau la Academia Mamba, acolo unde voiau să joace baschet. Academia se află în apropierea orașului Thousand Oaks, Los Angeles.

Presa internațională notează că soția acestuia, Vanessa, nu se afla la bordul aeronavei. Acesta și celelalte trei fiice ale lor, Natalia, Bianca și nou-născura Capri (iunie 2019) nu au fost implicate în accident.

Idolul LA Lakers se afla într-un elicopter privat și era însoțit de alte trei persoane. Potrivit relatărilor de la fața locului, în urma prăbușirii, elicopterul a fost cuprins de flăcări. În ciuda intervenției de urgență a salvatorilor, nicio persoană nu a supraviețuit accidentului.

Anchetatorii încă analizează locul accidentului pentru a putea stabili cauza prăbușirii. 

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers. Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-27

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine