2020-04-05 20:06

UPDATE: A fost confirmat al șaselea caz de infectare cu CORONAVIRUS din România

 |  14:53
UPDATE: A fost confirmat al șaselea caz de infectare cu CORONAVIRUS din România

Ministrul Sănătății Victor costache a anunțat al cincilea caz de infecție cu coronavirus din România. Este vorba despre un băiat de 16 ani din Timişoara, fiul bărbatului infectat şi internat în cursul zilei de marţi, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

UPDATE: Șeful DSU, Raed Arafat a anunțat miercuri după amiază existența unui al șaselea pacient diagnosticat cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani din Suceava care va fi transferat la Iași.

În schimb, bărbatul de 47 de ani din Timiș diagnosticat ieri cu infecție cu coronavirus a fost testat din nou, iar testul a ieșit negativ.

Al doilea și al treilea român infectați cu virusul - o femeie de 38 de ani din Timișoara și un bărbat în vârstă de 45 de ani din Maramureș - sunt în continuare internați în stare stabilă la Timișoara, respectiv Cluj.

Bărbatul testat pozitiv ieri cu coronavirus are de 47 de ani, este din Timișoara și a intrat în contact cu femeia depistată pozitiv pe data de 28 februarie 2020 și care s-a întors din Italia. Mai exact, bărbatul a călătorit în același avion cu femeia în vârstă de 38 de ani, în partea dreaptă a acesteia, pe data de 20 februarie 2020, cu o cursă care se întorcea din Italia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine