2020-08-10 11:37

Bucureşteancă îmbogăţită prin furt

 |  16:31
Bucureşteancă îmbogăţită prin furt

O tânară din Bucureşti care a furat 7.500 de euro, bani care urmau să fie distribuiţi unor muncitori români din Grecia, a fost prinsă de poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră fiind sesizaţi de muncitorii păgubiţi.

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au fost sesizaţi telefonic, în cursul zilei de ieri, de muncitorii care se aflau la muncă în Grecia, că o femeie, cetăţean român, le-a sustras o sumă importantă de bani şi că suspecta urmează să se întoarcă în România, deplasându-se cu un autoturism. În jurul prânzului, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră au identificat, la intrarea în ţară, autoturismul în care se afla suspecta, Georgeta A., în vârstă de 31 ani, domiciliată în Bucureşti.

Cu ocazia controlului amănunţit, poliţiştii de frontieră au descoperit asupra persoanei în cauză suma de 6.500 de euro. În urma audierilor, femeia a recunoscut că a ridicat de la sediul unei firme din Grecia suma de 7.500 de euro, bani care urmau să fie distribuiţi unor muncitori români care desfăşurau activităţi agricole în această ţară. Deşi a ajuns în apropierea punctului de lucru, femeia nu a mai distribuit banii şi s-a decis să se întoarcă cu ei în România. Femeia este cercetată acum pentru furt, la finalizarea cercetărilor urmând să fie prezentată procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639576-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz