2020-01-26 17:05

Bucureşti. Bărbat, bătut de poliţişti: Am fost pus la pământ, bătut şi dus la poliţie

 |  09:32
Bucureşti. Bărbat, bătut de poliţişti: Am fost pus la pământ, bătut şi dus la poliţie

Un bărbat din Bucureşti susţine că a fost bătut de poliţişti pentru că a refuzat să se legitimeze. Omul a precizat că a fost oprit de oamenii legii în timp ce îşi plimba fetiţa, iar fără vreun motiv anume, a fost pus la pământ, bătut şi dus la secţia de poliţie.

Mai mult, din victimă, el a devenit în acte agresor şi s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. Incidentul a fost filmat de martorii oculari, potrivit româniatv.net.

Scandalul a avut loc duminică seara când locatarii unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei au chemat poliţia, fiind nemulţumiţi de gălăgia făcută de nişte petrecăreţi. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au găsit un bărbat, pe care au încercat să-l legitimeze. Acesta a refuzat să prezinte actele.

"Şi am vrut să mă duc către scară şi în momentul ală au mai venit alţi patru poliţişti în spatele meu, unul din ei mi-a luat degetul şi mi l-a strâmbat, m-a prins de mână. Atunci am strigat că îmi rupe degetele şi atunci au sărit toţi pe mine. Şi nu ştiu ce s-a mai întâmplat, mi-a dat cu pumnul nu mi-au dat cu pumnul. Pur şi simplu m-am trezit jos, încătuşat, luat pe sus, aruncat în maşină şi cu spray lacrimogen în ochi", a spus victima.

Martorii au filmat incidentul.

Bărbatul agresat a fost dus la secţia de poliţie, de unde a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru ultraj, pe motiv că el ar fi fost cel care ar fi pornit scandalul. Bărbatul vrea să depună plângere împotriva poliţiştilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine