2020-01-26 00:42

Bucureşti. Bărbatul care a ameninţat cu pistolul trei tineri s-a predat la Poliţie

 |  13:40
Bucureşti. Bărbatul care a ameninţat cu pistolul trei tineri s-a predat la Poliţie

Bărbatul care a amenințat cu pistolul trei tineri care stăteau în fața unui cămin studențesc, joi noaptea, s-a prezentat, sâmbătă dimineață, la secția de poliție, unde a predat și arma, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur.

"Incidentul s-a întâmplat ieri noaptea, pe la ora 00,30. Un bărbat a venit la trei tineri care stăteau în fața căminului studențesc, au avut un schimb de lovituri, i-a și amenințat cu pistolul, după care a plecat de la fața locului. S-a predat, în această dimineață, la secția de poliție. S-a prezentat și cu pistolul de tip air-soft, care nu este supus autorizării, e pistol simplu cu bile", a precizat Bogdan Ghebaur, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că bărbatul în cauză și-a justificat gestul pe fondul unor repetate stări de scandal și gălăgie pe care le-ar fi provocat tinerii.

"El stă exact în zona unde s-a întâmplat, la blocul unde apar imaginile, în zona căminului de pe str. Moise Nicoară nr.38", a completat oficialul Poliției Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine