2020-08-15 23:45

Buzău. Două persoane au murit şi trei au fost rănite într-un accident de circulaţie

 |  07:33
Buzău. Două persoane au murit şi trei au fost rănite într-un accident de circulaţie

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite într-un grav accident de circulaţie produs după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un copac. Incidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 202, în afara localităţii Puieşti, judeţul Buzău.

Poliţia Buzău a anunţat că autoturismul în care se aflau cinci bărbaţi se deplasa către Râmnicu Sărat.

“Din primele cercetări, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, conducătorul auto a pierdut controlul, autoturismul a intrat în coliziune cu un pom aflat pe marginea drumului după care a revenit pe carosabil”, a declarat Mihail Drăghiciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău.

Acesta a mai spus că două persoane au murit, în timp ce alte trei au fost rănite.

“Conducătorul auto se pare că a suferit leziuni uşoare. Alte două persoane însă sunt în stare gravă. Cât timp au intervenit medicii, traficul pe DJ 202 a fost chiar blocat. Acum s-a reluat circulaţia”, a precizat Mihail Drăghiciu, purtător de cuvânt IJP Buzău.

Medicii au anunţat că o victimă, în vârstă de 35 de ani a fost transferată la Spitalul Judeţean Buzău pentru investigaţii amănunţite. De asemenea, o altă victimă de 81 de ani este pe terapie intensivă, în timp ce un băiat de 26 de ani a suferit leziuni uşoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz