2019-12-05 17:10

Cadavrul mumificat al unei femei, descoperit într-o locuinţă din Arad

 |  11:55
Cadavrul mumificat al unei femei, descoperit într-o locuinţă din Arad

Cadavrul unei femei moarte în urmă cu aproximativ două luni a fost găsit mumificat, miercuri seară, într-o locuinţă din centrul Aradului. Cadavrul era ascuns de către fiul decedatei, pe care poliţiştii l-au găsit beat şi nu l-au putut audia.

Bărbatul a adormit de câteva ori în timpul audierii.

Câţiva locuitori de pe strada Ghiba Birta, din centrul Aradului, au observat că din imobilul de la numărul 24 vine un puternic miros de cadavru şi au sunat la 112. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au descoperit o femeie moartă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, a precizat, că femeia a murit la 76 de ani, cu aproximativ două luni în urmă, iar fiul acesteia, care are în jur de 50 de ani, nu a anunţat autorităţile şi a ascuns cadavrul în locuinţa în care stătea şi el.

Poliţiştii au afirmat că trupul femeii este mumificat.

"După o primă apreciere a specialiştilor, femeia murise în urmă cu două luni. Nu se cunoaşte în acest moment motivul pentru care fiul nu a anunţat decesul, dar pe corpul mamei sale nu au fost descoperite urme de violenţă", a declarat Camelia Tuduce.

Medicii legişti au ridicat cadavrul şi vor face necropsia pentru a stabili momentul decesului şi cauzele.

Vecinii susţin că bărbatul obişnuia să bea mult, iar poliţiştii l-au găsit tot în stare de ebrietate, motiv pentru care nu l-au putut audia.

Bărbatul va fi audiat din nou în cursul zilei de joi. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray