2020-07-14 07:35

Călin Georgescu: „Pandemia de acum este o pandemie a fricii și a prostiei!”

 |  16:30
Călin Georgescu: „Pandemia de acum este o pandemie a fricii și a prostiei!”

În plină criză mondială, generată de pandemia Covid-19, emisiunea „Cafeneaua politică” de la Canal 33, moderată de Horia Alexandrescu, l-a readus la rampă pe Călin Georgescu, membru al Clubului de la Roma, aflat de mai multe ori în cărți pentru desemnarea ca prim-ministru al României.

În emisiune, Horia Alexandrescu i-a cerut doctorului în economie să așeze criza mondială a pandemiei în contextul celorlalte mari probleme cu care se confruntă omenirea, amintind de încălzirea globală, prăbușirea prețului la petrol și raportarea monedelor naționale la aurul din vistierii. Răspunsul lui Călin Georgescu a fost unul dur și fără echivoc: „Pandemia de acum este o pandemie a fricii și a prostiei! Atunci când inoculezi această armă foarte perfidă , anume frica oamenilor, este foarte greu s-o mai scoți din mintea lor și  trebuie să-ți amintești că așa au fost cucerite și ținute sub amenințare toate țările sclavagiste!…Ca să înțelegeți, în India când se naște un elefant, stăpânul îl ține legat cu o sfoară prinsă de un bețișor înfipt în pământ, iar mai târziu, când elefantul crește și ajunge adult, trăgând bușteni, dărâmând case sau cărând bolovani, seara e legat din nou cu aceeași sfoară, de aceeași nuielușă! Omenirea este ținută sub frică, tocmai pentru a putea fi observată și controlată! De cine? Din punctul meu de vedere, de ceea ce se numește deep state, adică statul subteran, iar cel puțin din ceea ce se întâmplă acum, format din sistemul financiar-bancar și Big pharma! Cele două lucrează împreună, iar o mare criză, cum este aceasta, conduce la mari averi!...”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-24Parerea ta...

SPARTAN
24 Apr 2020

iar vrajeala cu statu paralel ? asta e amicu lui Draqnea. bati campii expertule! cum ai vrea sa reactioneze oamenii in fata bolii incurabile sau a mortii?! ca prostii, zicând desiderativ ca nu le e frica??! ai transformat consecintele inerente ale unui fenomen grav generalizat intr-o premisa conspirationista...
M. C. DONICI
01 Mai 2020

Intervievați Epidemiologi
MARIAN
01 Mai 2020

Da ,asa este. Se joaca cu mintea noastră prin intermediul tv ne spala creierul. Cu imagini false cu ştiri fabricate. İ-mi pare rău de cei care nu judeca cu intelectul lor.
COMISARUL PARAIPAN
01 Mai 2020

concluzia-scoateti televizorul din priza,sau folositi-l doar ptr filme si sport
DR DANESCU
01 Mai 2020

NU ESTE NICI O CONSPIRAȚIE.. MULȚI V-OR PICA LA NIVEL Mondial.. Nu mai tine
VORBE GOALE
01 Mai 2020

Băieți sunt curajoși doar în locuri bine igienizate si amenajate după care se ascund înapoi în ale lor palate . ( Vomitam ce ne iasă din stomac si plecam cu fruntea sus)
ALE
01 Mai 2020

Are dreptate. Felicitari pentru curaj
VERINCEANU LIVIU
01 Mai 2020

Il invitam pe expert la camera primiri urgente sa ne ajute la trierea pacientilor! Dupa o saptamina de munca in folosul comunitatii o sa-i cerem din nou opinia....
GABRIELA
01 Mai 2020

CE MESERIE ARE NENEA ASTA? SI CATI ANI?
LUMINITA TAMBA
01 Mai 2020

Da dl Georgescu este adevarat ce spuneti dar omenirea de rand nu mai are incredere in nimeni pt ca nimeni nu mai spune concret ce se intampla si ceia ce este de facut , Totti Ceo care intradevar ar putea face ceva in tara asta sant fie departe fie obositi si se multumesc cu ceia ce este si vine in fiece zi, numai bine va doresc !
GEORGE
01 Mai 2020

Pai dacă lumea se lasă condusa. Dacă omu are instinct de turma ce fac ceilalți sa fac și eu. Dacă lumea e inculta și nu mai citește. Normal ca sunt ușor de influențat. Dacă tu ești in alfabet și unu itit spune ca 2 plus 2 fac 6 tu crezi
IONEL ALBU
02 Mai 2020

Constat că mulți comentaci au și grade ,dl Georgescu are dreptate pentru cine vrea să înțeleagă.
HAHAHA!
02 Mai 2020

BRAVAS! UN OM CU SÂNGE ÎN VENE!
MERGI LA URGENTE
02 Mai 2020

De acord cu un domn doctor de mai sus - mergi la urgente o săptămână și după aia mai discutam. Viitorul comuniștilor e aici
AUREL
02 Mai 2020

MAI CACIULA SPARTA IN FUND CE AI CU PARTIDUL COMUNIST . CITESTE ISTORIE SI VEZI CATE EPIDEMII AU FOST SUB CONDUCEREA PCR .
CONSTANTIN DAN
02 Mai 2020

Și moartea a zeci de mii de oameni se datorează fricii și prostiei???? E adevărat că în decursul istoriei acestea au fost (și sunt) utilizate cu eficiență de către cercuri de interese pentru manevrarea de mase mari de oameni, dar acum este vorba de pandemie in adevăratul sens al cuvântului. De fapt Clubul de la Roma nu este cum exponentul unui grup de interese?????? (Vezi Clubul Bilderberg, CFR, TRC)
SILVIU VORNICESCU
02 Mai 2020

Pandemia asta este o mare inselatorie. Pentru a fi pandemie trebuie sa fie un numar mult mai mare de persoane infectate si decedate. De cand cu panica asta, toata lumea moare de Coronavirus, nu mai moare nimeni de cancer sau de boli de inima. Fiecare intelege atat cat poate.
ANTIM
03 Mai 2020

Expertul este pedolog si nu este doctor in economie. Adica da sfaturi ca oamenii sa ajuga cat mai repede sa se transforme intr-un pamant de calitate. Statul paurel...de asta nu ajunge prim-sinistru' de 10 ani.
VIK
03 Mai 2020

Da este adevarul go golut. Nu se mai moare de nimic altceva numai de corona. O mare insrlatorie . Reteaua de politicieni coruptti si santajabili este globala deja. Ce stat subteran? Nu sunt ei subterani ci noi, astia din grupul Bilderberg sunt adevaratii stapani ai planetei. Fara sa mai spun ca trusturile media sunt concentrate in miinile lor. Folositi va de cap si de mediile online.
GELUțU
03 Mai 2020

Va rog din suflet, nu mai spălați creierul lui ,,Marian" si nici al altora că el...
NICU
03 Mai 2020

Doamneee, câți încuiați se mai perindă pe aici, omul e o somitate în economie, e respectat în toată lumea, ceea ce spune el e perfect adevărat.
CON
05 Mai 2020

Calin Georgescu are un proiect de tara sa scoata Romania din criza,un proiect care va schimba tot ce stim noi pina acum. Este un om pregatit profesional cu cel putin 5 trepte mai sus decit toata clasa politica actuala pusa la un loc! Noi poporul Român trebuie sa il sustinem si sa il ajutam.Noi stim ca doar sistemul politic poate sa faca asta,el spune ca noi poporul.Domnule Calin Georgescu spuneti cum putem sa trecem la urmatorul pas?
UNU
05 Mai 2020

NO coment !!!
COMISARUL PARAIPAN
05 Mai 2020

urmatorul pas-fara mafioti in politica.....Sa vina DNA-ul cu dubele
UNU
05 Mai 2020

Dezbina și conduce !!! Circ și pâine !!! Jos pălăria stimate domn, întoarcerea la sclavagism e singura varianta la care nu m-am gândit(probabil de frica)și din păcate ăsta se urmărește.Ce e de făcut, ce putem face? Domnul Georgesu a făcut ceva pt. România pe plan extern, nu a stat la "japca" la pensiile părinților noștri! !!!!!!
ROMAN
10 Mai 2020

Da, lumea nu mai are incredere in nimeni, nici chiar in dl Calin. Pana acum am avut un "stat paralel" acum ni se induce "statul subteran", pana ne descebaluim "stam in casa"!
DUTU VERGINIA
10 Mai 2020

Pandemia este exact in capul celor care vorbesc aproape non-stop despre tot ce li se dicteaza la stiri despre alti pandelisti , pesedisti , pedelisti s.a.m.d.....i-a turbat cu totul pandemia si puterea ....!
ROBERT
11 Mai 2020

Populism si teorii ale conspiratiei. In astfel de perioade de criza, personaje cu visuri de marire peste abilitatile si capacitatile lor intelectuale, incearca sa profite de situatie pentru a-si face publicitate. Cam despre asta e vorba cu domnul C.G.
PETRU DIMOFTE
19 Mai 2020

Geaba-şi bat gura despre seriozitatea epidemiei de CORONAVIRUS: - Medicii de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) - Epidemiologi recunoscuti ca prof. Dr. Alexandru Rafila sau Virgil Musta - Medici laureati Premiului Nobel pentru Medicină ca francezii Luc Montagnier si Françoise Barré-Sinoussi ( 2008) sau japonezul H onjo Tasukua ( 2018) multi romani, cei mai multi social-democrati, desigur, tot pe Adrian Severin (zis H2O – cel care protesta ca apa e contaminata cu hidrogen), pe Valer Dorneanu ( mare vraci la CCR), pe pre-înstelatul securilă Viorel al lui Catarama îi cred…
MIRCEA
22 Mai 2020

Domnul Georgescu este unicul care mai poate face ceva pentru tara asta. Si eu il cred in afirmatiile lui.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz