2019-12-15 21:20

Călin Popescu Tăriceanu, audiat la ÎCCJ

 |  18:40
Călin Popescu Tăriceanu, audiat la ÎCCJ

Șeful Senatului Călin Popescu Tăriceanu s-a prezentat vineri la ÎCCJ pentru a fi audiat. Acesta nu a ezitat să-l acuze pe Iohannis pentru dosarul său.

„Spectacolul este intitulat „curățirea clasei politice”. Curățirea clasei politice făcându-se în disprețul respectării drepturilor elementare ale cetățenilor în justiție. Asistăm la un proces care este fabricat, fără nici un fel de probe împotriva mea. Sunt acuzații lipsite de orice fundament și, sigur, că această reîmprospătare a clasei politice are un scop. Nu este făcută hazardat. Se dorește aducerea unor oameni, care spre deosebire de mine și de alții care au curajul opiniilor și avem curajul să apărăm interesul național, vor veni unii care să răspundă „yes, Sir”. Acesta este obiectivul pe care îl are acum domnul președinte și este absolut regretabil și este evident că nu are nicio clipă în minte ceea ce înseamnă interesul național al României. Alte interese, poate!”, a declarat șeful Senatului la sediul ÎCCJ.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA, pe 7 iulie, pentru săvârșirea infracțiunilor de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray