2019-10-17 11:26

Camelia Bogdan, judecătoarea lui VOICULESCU, audiată la Parchetul General

 |  16:21
Camelia Bogdan, judecătoarea lui VOICULESCU, audiată la Parchetul General

Camelia Bogdan, judecătoarea lui Dan Voiculescu, este audiată miercuri la Parchetul General, în dosarul în care se fac cercetări în urma înregistrărilor prezentate public de fostul deputat Sebastian Ghiță. Judecătoarea este audiată în calitate de martor, conform Agerpres.

La începutul acestui an, Parchetul General a deschis un dosar penal în urma informațiilor făcute publice prin materialul difuzat pe postul România TV și în care este redat un dialog între fostul președinte Traian Băsescu și o altă persoană privind cauze judiciare.

Potrivit înregistrării prezentate de Ghiță, cel care ar fi Traian Băsescu vorbește despre "stat mafiot" și declară, răspunzând unei întrebări privind dosarul Voiculescu: "Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnare, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea: mâine îl luăm pe Mustață și intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau: am vorbit cu Bogdan și a spus că dacă aveam Codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urmă trage concluziile Coldea, știi. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii. (...) Camelia Bogdan (...) a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de un an este schimbat și la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te știu cine ești!".  Ulterior, surse judiciare menționau că toate înregistrările cu Sebastian Ghiță ar urma să fie conexate în același dosar instrumentat de Parchetul General.

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis pe 8 februarie excluderea din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan. Ea poate contesta decizia în termen de 15 zile de la comunicare, la completul de cinci judecători al ÎCCJ.

Foto: moldovacurata.md


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray