2019-10-16 02:59

Când și unde are loc ÎNMORMÂNTAREA senatorului Attila Verestoy

 |  15:33
Când și unde are loc ÎNMORMÂNTAREA senatorului Attila Verestoy

Înmormântarea senatorului UDMR Attila Verestoy, decedat pe 23 ianuarie la vârsta de 63 de ani, va avea loc sâmbătă în Cimitirul Reformat din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita. Trupul acestuia a fost incinerat la Viena, unde fusese internat în ultima perioadă pentru tratarea cancerului de plămâni de care suferea.

”Trupul lui Verestoy Attila a fost incinerat la Viena, unde senatorul fusese internat şi urma un tratament pentru cancerul de plămâni de care suferea. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, de la ora 14, în Cimitirul Reformat din Odorheiu Secuiesc, iar urna cu cenuşă va fi depusă într-un sicriu. La ceremonia funerară sunt aşteptaţi să participe liderii UDMR, parlamentarii Uniunii, dar şi parlamentari români şi din Ungaria. De asemenea, sunt aşteptate şi oficialităţi din Ungaria”, au declarat pentru Mediafax reprezentanţi ai UDMR Odorheiu Secuiesc.

Înaintea ceremoniei funerare va fi oficiată o slujbă ecumenică la Biserica Reformată din Odorheiu Secuiesc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-31Parerea ta...

PT.TOțI PATRIOțII DIN HARGHI
01 Feb 2018

După ce-i bagă-n groapă urna, ușurați-vă pe mormântul lui pentru ca să acum, spre primăvară - răsară buruieni, pălămidă de pe mormântul spurcatului acesta! Ori, preluați urna și d-ați-o celor din UDMR să-și facă ness din cea mai rămas din el...că aceeași apă au băut oricum, cu/după el!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray