2020-06-02 15:45

Când va anunța Iohannis DECIZIA în cazul Laurei Kovesi. Ce spune președintele

 |  16:24
Când va anunța Iohannis DECIZIA în cazul Laurei Kovesi. Ce spune președintele

Deși au trecut deja două săptămâni de la decizia CCR prin care șeful statului este obligat să o demită din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, Iohannis amână din nou momentul.

Iohannis a declarat că nu a luat încă o decizie în privința șefei DNA, spunând că și această săptămână „este dedicată cititului”.

Întrebat dacă a mai vorbit cu Kovesi pe această temă, președintele a răspuns că „nu, nu văd de ce aș mai discuta. E o decizie pe care trebuie să o iau eu”.

Klaus Iohannis a vorbit despre scenariile avansate de PSD privind o posibilă suspendare a președintelui, spunând că nu există niciun temei pentru a fi suspendat din funcție.

„Asta cu suspendarea văd că devine un fel de obsesie publică. Nu mă preocupă această chestiune, nu e temei pentru suspendare, nu cred că se va face și, oricum va fi, deciziile mele nu se iau în funcție de asta. Cei de la PSD avansează mereu scenarii și ar fi bine dacă le-ar veni ideea să avanseze scenariul în care ei lucrează în interesul României”, a spus șeful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-19

In legatura cu acest articol...

Iohannis a RĂBUFNIT: ”PSD votează legi cu dedicație pentru Dragnea”
Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
19 Iun 2018

UDREA , BASESCU , PONTA , COLDEA , SI GRUPAREA ARDELEANA A NUMIT-O . = BOC =FIND COLEG DE CLASA CU EA . AFACERISTI DE LA GAZE CARE AU TOATA PUTEREA SI RELATIILE LUI TASU PROCURORI . DAR SI MULTE DOSARE MUSAMALIZATE , ASCUNSE , INCLUSIV CU FIRME STRAINE . SA VEZI CE PAGUBA COLOSALA SE VA AUZI . PROSTI PLATESC . UN FLEAC DE MILIARDE
ANONIM
19 Iun 2018

Noi stim ca mutulica este lent si de preferinta lenes sadea, dar io-te ciudatenie acum isi gaseste de lucru, cica el ar decide ceva; se face ca nu stie iar ca are doar de aplicat iute de tot litera legii a Mare :Constitutia... Sa fie o veche cardasie ce se strica la mijloc? Ce trage atata de timp ca uite intra in ilegitimitate, isi da cu stangul in dreptul... ce o mai fi avand de terminat kovesoaie de trage asa de timp?
ANONIM
19 Iun 2018

Rusinica pentru klausica:))))) !
ANONIM
19 Iun 2018

A TRECUT SI PASTELE CAILOR . PINA DE CRACIUN MAI ARE .. EI SE CUNOS DE CIND ERAU IUBITI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine