2020-07-04 02:19

Captură ”de zile mari” în Vama Giurgiu: aproape o tonă de cannabis!

 |  12:05
Captură ”de zile mari” în Vama Giurgiu: aproape o tonă de cannabis!

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit, într-un microbuz înmatriculat în Serbia, cantitatea totală de 750 kilograme de substanţă vegetală, susceptibilă a fi cannabis.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției de Frontieră, captura a fost făcută sâmbătă noapte:

”În data de 06.10.2019, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean sârb , în vârstă de 32 de ani, la volanul unui microbuz, înmarticulat în  Serbia.

Cu ocazia controlului specific, acţionând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au descoperit,  în  interiorul  mijlocului de transport, mai multi saci de rafie, de culoare alba. In interiorul fiecarui sac erau mai multe pachete ambalate în folie de staniol, ce cântăreau, în total, aproximativ 750 kg şi conțineau o substanță vegetală de culoare verde închis, presupusă a fi canabis.

Întreaga cantitate de substanță vegetală a fost ridicată de către lucrători S.C.C.O. Giurgiu şi trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul IGPR unde a reacţionat ca fiind canabis.

În cauză, cercetările sunt continuate de procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Giurgiu împreună cu S.C.C.O. Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducerea în ţară de droguri de risc, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. 

Dacă ar fi fost comercializate pe piaţa neagră, drogurile ar valora aproximativ 9.000.000 euro.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-06Parerea ta...

VIATA
06 Oct 2019

Un trafic de droguri de o asemenea amploare cu o cifra de de peste 6 zerouri nu ai sa găsești in rândul clasei de mijloc si nici cea de jos. Acolo găsim cărăuși o carne vie care își duc viata de pe o zi pe alta.
BIBICU
06 Oct 2019

POATE INTELEG acum SI POLITRUCII NEAVIZATI DIN CARE UNII FAC PE PROSTII (desi sunt retarzi,hoti,banditi,ticalosi,tradatori,etc)DE CE CA ROMANI NU PRIMIM ACORDUL PENTRU A INTRA IN SPATIU SCHENGEN....... VA MAI INTREBATI DE CE OLANDA(tara de destinatie a drogurilor) VREA PORTUL CONSTANTA.....??? Pentru a stopa intrarea drogurilor in UE .ROMANII AU DOVEDIT CA SUNT BANDITI SI HOTI.......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz