2020-02-24 08:20

CARACAL. Anchetatorii reiau săpăturile în curtea lui Gheorghe Dincă după ce au găsit oase şi dinţi în pădure

 |  09:41
CARACAL. Anchetatorii reiau săpăturile în curtea lui Gheorghe Dincă după ce au găsit oase şi dinţi în pădure

Anchetatorii merg pentru a şasea zi consecutiv la casa lui Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit că le-a sechestrat, violat şi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, pentru a căuta noi probe în cazul crimelor recunoscute de monstrul din Caracal. La cercetări participă și Gheorghe Dincă. Marţi, criminaliștii au găsit mai multe probe după ce au efectuat căutări atât în curtea acestuia, cât și în liziera de la marginea orașului. La marginea pădurii au găsit dinți și noi fragmente oase umane după ce au cernut cenuşa găsită.

Anchetatorii au descoperit marţi noi fragmente de oase şi dinţi după ce au cernut cenuşa găsită în pădurea de la marginea Caracalului. Cel mai important este faptul că dinţii nu sunt arşi, asta deşi criminalul a spus la audieri că a incinerat ambele fete. În plus anchetatorii vor putea determina mai usor cui apartin, ADN-ul este mai usor de prelevat. Probele găsite vor fi trimite pentru expertiză la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", de la Bucureşti.

Noi dezvăluiri au apărut în urma perchezițiilor făcute la "casa groazei" din Caracal. Potrivit informaţiilor jurnaliştilor de la Libertatea.ro, echipa de criminaliști a găsit în casa lui Gheorghe Dincă, mai multe dispozitive moderne. Ar fi vorba despre un laptop, un aparat foto digital şi stick-uri de memorie.

În plus, investigatorii ar fi descoperit că Dincă avea şi un cont de socializare pe rețeaua Facebook. Contul pe reţeaua de socializare i-ar fi fost făcut criminalului de către un adolescent, conform primelor date luate de investigatorii care cercetează activitatea digitală a monstrului din Caracal.

Dispozitivele urmează să fie analizate de specialiştii implicaţi în investigaţie. Anchetatorii iau în calcul şi varianta ca Dincă să fie acuzat şi de pornografie infalntilă

Suspectul Gheorghe Dincă susține că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu, pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o. Gheorghe Dincă urmează să fie supus testelor psihologice şi cu detectorul de minciuni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine