2020-07-15 22:22

Caracal: Gheorghe Dincă va fi testat vineri cu aparatul poligraf (surse)

 |  13:24
Caracal: Gheorghe Dincă va fi testat vineri cu aparatul poligraf (surse)

Gheorghe Dincă, acuzat de uciderea celor două adolescente în Caracal, va fi dus vineri la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru a fi testat cu aparatul poligraf, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Şeful DIICOT, Felix Bănilă, a declarat că Dincă şi-a dat consimţământul să fie supus detectorului de minciuni.

În prezent, Gheorghe Dincă se află la Spitalul Penitenciar Jilava, el fiind supus, joi dimineaţa, unui control medical la INML, după ce s-a plâns că ar fi fost agresat de anchetatori în momentul în care aceştia au intrat la ora 6 dimineaţa în locuinţa lui.

Urmează ca acesta să fie supus şi unei expertize psihiatrice.

Deocamdată, cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal au fost suspendate, deoarece acesta trebuie să fie prezent la faţa locului, însoţit de un avocat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-01Parerea ta...

GASCA PATRICIENILOR
02 Aug 2019

Un timpit isi bate joc de toata potera statului si da de lucru la presa . Olteni sunt la origine legiunea 7 romana , soldati adusi din siria , levant . Rasa de tigani nomanzi turciti . Realitatea
SOERI MACELARI
02 Aug 2019

Timpitul este mai destept . Daca se gindeste la iubire sau ca se arunca din pod sau cum il musca un ciine . Da toate aparatele peste cap . Stiu toti tigani cu vechime . Pisvaser pe aparate
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz