2020-04-08 11:51

Cardurile de sănătate, din nou, nefuncționale!

 |  14:09
Cardurile de sănătate, din nou, nefuncționale!

În plină criză legată de extinderea cazurilor de infecție cu noul coronavirus, sistemul informatic al medicilor de familie s-a blocat din nou, marți dimineață. Situația este cu mult mai gravă acum pentru că pacienților li se recomandă să stea acasă.

Sistemul informatic al Casei Naționale de Sănătate, cel cu care lucrează medicii de familie, spitalele, dar și farmaciile, s-a blocat din nou, marți dimineață.

Iar asta se întâmplă în condițiile în care pacienților li se recomandă să stea acasă, situația fiind, astfel, cu mult mai gravă. Mai mult, spun medicii, foarte mulți părinți au venit să ceară concediu. 

Sandra Alexiu, președintele Asociației Medicilor de Familie București - Ilfov, a explicat, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS, că situația este destul de gravă având în vedere extinderea cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 pe teritoriul României, dar și ca urmare a faptului că acesta se suprapune cu cazurile de gripă sezonieră, aflate în creștere anul acesta, comparativ cu anul trecut – notează realitatea.net. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine