2020-08-04 20:56

Carmen Dan, ACUZAȚII contra lui Iohannis și Lazăr: ”E o REGIE slabă cu 2 regizori DILETANȚI”

 |  00:44
Carmen Dan, ACUZAȚII contra lui Iohannis și Lazăr: ”E o REGIE slabă cu 2 regizori DILETANȚI”

Ministrul de Interne, Carmen Dan lansează o serie de acuzații grave la adresa președintelui Klaus Iohannis pe care îl acuză că își depășește atribuțiile, dar și față de procurorul general Augustin Lazăr și implicarea lui în dosarul protestelor din 10 august.

”Eu nu mai cred în coincidenţe şi pt că au fost nişte momente care pt mine înseamnă ceva...momentul în care chiar în noaptea zilei de 10 august iese Iohannis şi încadrează acţiunea jandarmilor ca fiind una violentă, momentul de a doua zi când îi solicită procurorului general să se autosesizeze şi să facă verificări asupra violenţelor comise de jandarmi...n-ar fi fost o problemă dacă ar fi făcut-o în maniera echilibrată şi ar fi solicitat să se verifice cine sunt autorii violenţelor din 10 august, atunci lucrurile ar fi fost într-o normalitate în care încă ne place să credem că trăim.

Procurorul general se autosesizează, dar toată atenţia e îndreptată asupra acestui dosar...poate nu ar fi fost o problemă dacă din rândul jandarmilor care şi-au depăşit atribuţiile ar fi fost stabilite vinovăţii...nu s-a întâmplat, toată atenţia PG e îndreptată asupra celor 2 şefi ai jandarmeriei, comandatul acţiunii şi secretarul de stat din MAI.

Si-a depăşit Iohannis atribuţiile?..._sunt convinsă...în ianuarie 2017, după un protest în piaţa victoriei, a transmis că stau degeaba în minister şi ar trebui să explic de ce jandarmii au fost violenţi şi au distrus o manifestaţie paşnică, vă amintiţi?

Si atunci am ieşit şi am făcut precizările necesare şi mai sunt momente, amintiţi-vă insistenţa cu care îi cerea demisia premierului, pretenţia dlui preşedinte ca premierul să-i ceară voie când are întâlniri de rang înalt cu alţi premieri din afara româniei. Nu intră în conceptul de mediere pe care trebuie să-l aibă un şef de stat,

Eu văd în toată derularea o regie slabă, cu 2 regizori diletanţi, care însă pretind că au talent, dl preşedinte Iohannis şi dl procuror general Lazăr...de asta spun că nu mai cred în coincidenţe” a declarat Carmen Dan la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02Parerea ta...

ANONIM
02 Oct 2018

Doi regizori ,amandoi clienti ai DNAa ului cu dosare dosite de kodruta plagiatoarea se lupta din rasputeri cu statul de drept ei fiind capii statului paralel
ANONIM
02 Oct 2018

TIITOARELE METRESE LUI PUSCARIE HOT DRAGNEA , NU MAI MANINCA HORMONI , DACA ESTE BAGAT LA PUSCARIE . O VIATA INTREAGA , A LUCRAT CU GURA LA USA LUI DRAGNEA SI SUB BIROUL LUI .
ANONIM
02 Oct 2018

Ce mutra de boschetara miloaga din fata gari de nord
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz