2020-02-28 20:34

Carmen Dan intervine în SCANDALUL momentului. Fostul mistru de Interne ia apărarea lui Raed Arafat

 |  14:17
Carmen Dan intervine în SCANDALUL momentului. Fostul mistru de Interne ia apărarea lui Raed Arafat

Fostul mistru de Interne Carmen Dan condamnă atacurile lansate în spațiul public la adresa lui Raed Arafat și spune că, în plină campanie electorală, sunt fabricate teme pentru a stârni emoția publică.

„Constat că, în practica obișnuită, pe fondul interesului electoral, se fabrică din nou teme care să stârnească emoție publică, oferind doritorilor de senzațional sânge, prin sacrificarea unor oameni care au făcut ceva pentru acest sistem! (...) Ca și momentul 10 August, acum văd că e momentul “Arafat”. Nu sunt eu avocatul lui Raed Arafat; am convingerea că poate răspunde singur și cu argumente, însă nu pot să nu condamn punerea sa la zid în aceste zile”, a scris pe Facebook fostul ministru de Interne Carmen Dan, informează Mediafax.

În plină campanie electorală, printre instrumentele pentru lupta politică se află și discreditarea unor oameni și a unor instituții, punctează fostul ministru.

„A fost pusă în fața plutonului de execuție Jandarmeria română, o instituție fundamentală într-un stat democratic cum ne pretindem, discreditată, expusă manipulărilor grosolane, destabilizată funcțional! Acum urmează IGSU! (...) Ca în fiecare sistem, sunt și oameni fără vocație care, întâmplator sau nu, l-au penetrat. Eu am convingerea că cine nu merită, în astfel de sisteme nu poate rezista! Dar nu poți destabiliza instituții vitale din punct de vedere social, doar de dragul unui vot!”, mai spune Carmen Dan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-27Parerea ta...

ROMANES
27 Oct 2019

UNDE ERAI COCOANA CAND SE FURAU FETELE , LA CARACAL ?? CINE A PUS SEFII MAFIOTI DIN CONDUCERE ..??
ANONIMUS
28 Oct 2019

Arafat era bine sa fi ramas la smurd, facea istorie. Dar asa a dat dovada de multe greseli victime la Siutghiol, Mtii Apuseni, Colectiv.A vrut functie si asta va fi decaderea lui. Totul se plateste in viata.
HAZNA
01 Noi 2019

Saruta poala Popii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine