2020-07-04 12:53

Carmen Dan, mesaj pentru PROTESTATARI: ”Să ÎNVEȚE comenzile transmise de Jandarmerie!”

 |  00:37
Carmen Dan, mesaj pentru PROTESTATARI: ”Să ÎNVEȚE comenzile transmise de Jandarmerie!”

La șapte luni de la protestele violente din 10 august 2018, Ministrul de Interne, Carmen Dan îi atenționează pe protestatarii care mai doresc să își exprime opiniile în stradă să învețe comenzile militare transmise de Jandarmerie pentru a evita tot ce s-a întâmplat în trecut.

”Eu spun că în conformitate cu proceduri unanim acceptate și folosite în toate statele cu pretenții democratice, avertizarea este importantă și sunt niște norme ce dispun în sensul acesta: ca semnale luminoase, ca sonore.

Cred ca cineva care nu a fost atent la avertizări, poate n-a fost atent la semnalele luminoase. Când te afli la activitate de protest și în jurul tău se întâmplă lucruri și vezi că degenerează, cred că reacția firească trebuie să o ai este să pleci din această zonă.

Pe scurt spuneți că și-au asumat riscul să rămână în Piața Victoriei?

Pe scurt, spun că e momentul să învățăm să ne comportăm și în astfel de situații. Vom avea întotdeauna deschiderea să transmitem ce ține de practica militară pe care o are Jandarmeria în astfel de situații. Îi rog pe toți care înțeleg sa se exprime liber să fie atenți și la ceea ce transmit forțele de ordine.

Faceți o invitație pentru protestatari ca la următoarele manifestări să își facă lecțiile?

Este o invitație la civism” a declarat Carmen Dan pentru Digi24


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-20Parerea ta...

BOARFA ORDINARA CARMEN DAN
20 Mar 2019

MORI IN CHINURI CATEA PSDISTA , MUIISTA BORFASULUI NATIONAL DRAGNEA .
ANONIM
20 Mar 2019

Jandarmeria trebui desfiintata si trecuta in subordinea MAPN. TOTI ACESTI BATAUSI TRIMISI IN TEATRE DIN MALI , AFGANISTAN , KOSOVO SA SE BATA ACOLO. MILITARII SA RAMINA IN TARA SA APERE GRANITELE ROMANIEI.
ANONIM
20 Mar 2019

Protestatarii PSD ? Zicea doamna Alina Pippidi că este cea mai bine pregătită organizatoare de protesete, ? Opinați că doamna ministru ar putea să propună și plata vreunei taxe pentru aprobarea de organizare de proteste ?
REVOLT
20 Mar 2019

jandarmii vor fi jucati in picioare.si voi slugile lui dragnea.hai pe strada daca ai curaj.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz