2020-02-18 11:18

Carmen Dan, REACŢIE după clasarea dosarului privind MICROFONUL găsit în casă

 |  13:14
Carmen Dan, REACŢIE după clasarea dosarului privind MICROFONUL găsit în casă

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a spus, luni, că i s-a părut o anchetă serioasă cea din dosarul privind microfonul găsit în locuinţa sa, dosarul fiind clasat, vineri, de procurorii de la Parchetul General.

“Am văzut concluziile anchetatorilor. Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a părut o anchetă serioasă”, a spus Carmen Dan la parlament.

Dosarul deschis după ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a acuzat că a găsit un microfon în locuinţă a fost închis, vineri, de procurorii de la Parchetul General.

Carmen Dan a depus, la sfârşitul anului 2017. o plângere la Parchetul General care a deschis un dosar penal pentru violare de domiciliu, după ce ministrul a găsit în casa sa un dispozitiv de ascultare ascuns într-o priză.

Citeşte şi: Dosarul privind microfonul găsit în locuinţa ministrului Carmen Dan a fost închis de Parchetul General

"Era un dispozitiv în perete. Nu era un dispozitiv la vedere pe care să îl poţi vedea în mod normal. Am considerat că este un aspect care are atribuţiile şi competenţa necesară. Am descoperit dispozitivul azi-după amiază, când am vrut să pun telefonul în priză. După-amiază. După şedinţa de Guvern. Dispozitivul nu era vizibil, consider că este o precizare importantă. La domiciliu este un spaţiul meu privat. Este un dispozitiv funcţional", a declarat Carmen Dan la acel moment.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea a afirmat că dispozitivul de înregistrare provine, din primele informaţii, din zona privată, fiind vorba de un "dispozitiv ieftin, care poate fi cumpărat cu 200-300 lei de pe orice site".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine