2020-06-02 15:44

Carmen Dan se opune organizării referendumului

 |  11:02
Carmen Dan se opune organizării referendumului

Ministrul Internelor, Carmen Daniela Dan, se opune organizării referendumului pe Justiţie. Ea a declarat că, în acest moment, organizarea unui referendum nu reprezintă o prioritate pentru statul român. Dan a invocat costurile ridicate şi a spus că respectarea promisiunilor făcute de membrii actualului Guvern în campania electorală sunt priorităţile actuale.

"Referendumul din 2012 a costat foarte mult. Din punctul meu de vedere sunt alte priorităţi, este o analiză pe care trebuie să o facă mai mulţi factori şi avem în momentul acesta, zic eu, prioritate, să aplicăm măsurile pe care noi ni le-am asumat prin programul de guvernare, dar este o situaţie care trebuie analizată", a declarat Carmen Dan, după ceremonia organizată la Alexandria cu ocazia zilei de 24 Ianuarie.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a început demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificării legislaţiei în materie penală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-24Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
24 Ian 2017

PAI REFERENDUMUL ESTE CONSECINTA MAFIEI DIN PSD....HOTILOR PIZ-DISTI,CARE VRETI AMNISTIE SI GRATIERE
MAFIA PSD.
24 Ian 2017

Referendumul este un exercitiu democratic prin care poporul lupta impotriva MAFIEI CARE CALCA TOTUL IN PICIOARE. TOT MAFIA PSD S- A OPUS SI PENTRU 300 DE HOTI IN LOC DE 600.
O ZDREANTA
24 Ian 2017

Asa arata imginea unei femei care nu are nimic a spune ci doar executa ordine.
CETATEAN LIBER
24 Ian 2017

Fugi la secretariatul tau din Tiliorman!
O CHILOTAREASA MINISTREASA!!
24 Ian 2017

Mai sunt capete integre si colone vertebrale drepte in MI ??? Daca da, atunci chilotaresa asta nu are ce cauta la butoanele ministerului !!
HAI SA MORI TU
24 Ian 2017

VICHITOIULE ESTI PSD, MA? SI CE DACA. DUTE- N MIJU MEU DE PROST SI SUGEI CHILOTII LU DRAGNEA . E BINE MA? IA ZI BAI BULA E BINE?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine